Aproape de tragedie! Patru sătmăreni beți au intrat cu mașina într-un stâlp la Baia Mare

HomeActualitate

Aproape de tragedie! Patru sătmăreni beți au intrat cu mașina într-un stâlp la Baia Mare

Un accident de circulație grav, în care au fost implicați sătmăreni, a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la intrare în municipiul Baia Mar

O șoferiță a lovit cu mașina o femeie aflată pe trecerea de pietoni
Bărbat în scaun cu rotile, accidentat la Apateu. Șoferița vinovată a fugit de la locul accidentului
Neacordarea priorități cauzează victime
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un accident de circulație grav, în care au fost implicați sătmăreni, a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la intrare în municipiul Baia Mare, în dreptul Dacia Service. Un autoturism a ajusn în stâlp, după care a luat foc, totul la doar câțiva metri de o țeavă de gaz.

Conform celor de la actualmm.ro șoferul autoturismului înmatriculat în Anglia este un sătmărean de aproximativ 35 de ani. Se pare că acesta a pierdut controlul mașinii după ce a ieșit din sensul giratoriu ce precede locul accidentului și a intrat cu mașina într-ul stâlp. Atât el câț și ceilalți pasageri au reușit să iasă teferi din mașină, care la scurt timp a luat foc.

accident-bm-1

Forțele de intervenție au fost solicitate să intervină la locul accidentului pentru a acorda primul ajutor victimelor și pentru a stinge automobilul incendiat, existând riscul unei explozii, dat fiind faptul că totul s-a petrecut în vecinătatea unei țevi de gaz.

Dat fiind faptul că nici unul din cei patru nu au recunoscut cine se afla la volanul automobilului,polițiștii au deschis o anchetă, constatând că toți cei patru se aflau sub influența băuturilor alcoolice,cu alcolemii situate între 0,60gr/l alcool pur în aerul expirat și 2,00gr/l

acc-bm-4 acc-bm-2

Sursa:vasiledale.ro

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!