Aproape de tragedie! Patru sătmăreni beți au intrat cu mașina într-un stâlp la Baia Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un accident de circulație grav, în care au fost implicați sătmăreni, a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la intrare în municipiul Baia Mare, în dreptul Dacia Service. Un autoturism a ajusn în stâlp, după care a luat foc, totul la doar câțiva metri de o țeavă de gaz.

Conform celor de la actualmm.ro șoferul autoturismului înmatriculat în Anglia este un sătmărean de aproximativ 35 de ani. Se pare că acesta a pierdut controlul mașinii după ce a ieșit din sensul giratoriu ce precede locul accidentului și a intrat cu mașina într-ul stâlp. Atât el câț și ceilalți pasageri au reușit să iasă teferi din mașină, care la scurt timp a luat foc.

accident-bm-1

Forțele de intervenție au fost solicitate să intervină la locul accidentului pentru a acorda primul ajutor victimelor și pentru a stinge automobilul incendiat, existând riscul unei explozii, dat fiind faptul că totul s-a petrecut în vecinătatea unei țevi de gaz.

Dat fiind faptul că nici unul din cei patru nu au recunoscut cine se afla la volanul automobilului,polițiștii au deschis o anchetă, constatând că toți cei patru se aflau sub influența băuturilor alcoolice,cu alcolemii situate între 0,60gr/l alcool pur în aerul expirat și 2,00gr/l

acc-bm-4 acc-bm-2

Sursa:vasiledale.ro

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *