Interact Satu Mare strânge cărți pentru dotarea unei biblioteci din mediul rural

HomeActualitate

Interact Satu Mare strânge cărți pentru dotarea unei biblioteci din mediul rural

Clubul Interact Satu Mare,compus din tineri cu vârste între 13 și 18 ani organizează un nou eveniment dedicat comunității din care fac parte. De aceas

Colaborare inedită între Penitenciar și Bibliotecă: „Biblioteca Vie” – locul unde cărțile împrumutate sunt vii
A renunțat la catedră pentru a fi bibliotecar la țară : „ Mă puneau să predau chimie și eu am avut media 4,5 la chimie”
Ne situăm pe ultimul loc în Uniunea Europeană! Cât cheltuie românii anual pe cărți
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Clubul Interact Satu Mare,compus din tineri cu vârste între 13 și 18 ani organizează un nou eveniment dedicat comunității din care fac parte. De această dată evenimentul este legat de aniversarea de 4 ani a clubului. Evenimentul va fi organizat în data de 26 aprilie, de la ora 20 în Pasajul Corneliu Coposu.

În cadrul evenimentului, cei care vor lua parte, vor putea intra în posesia unui lampion, în schimbul unei donații de 10 lei, lampion pe care mai apoi îl vor înălța pentru a colora cerul. Din sumele astfel strânse, cei de la Interact doresc să achiziționeze cărți pentru dotarea unei biblioteci din mediul rural.

Cei care doresc pot face o donație de carte pentru a primi un lampion, fiind primită orice carte dedicată elevilor de școală generală, care sunt principalii beneficiari ai proiectului.

„Pentru a achizitiona un lampion tot ce trebuie este sa aduci o carte! Orice fel de carte mai exact! 🎉 In urma acestui minunat event, vom dota o biblioteca dintr-o scoala din mediul rural.
Pentru cei care uita sa aduca o carte pentru a o dona, acceptam si donatii in valoare de 10 lei indreptate spre aceeasi cauza.”, anunta tinerii

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!