O firmă din Satu Mare va sărbători 20 de ani de existență cu peste 7000 de invitați

HomeActualitate

O firmă din Satu Mare va sărbători 20 de ani de existență cu peste 7000 de invitați

Să faci o afacere care să reziste peste ani poate părea o treabă ușoară din exterior, până când ești pus în fața faptului și trebuie să vezi ce înseam

O sătmăreancă a descoperit rețeta fericirii: să faci din hobbyuri afaceri de succes
Jandarmii sătmăreni au un weekend greu, cu cinci evenimente la care asigură ordinea publică
De la pălincie la spital. Femeie de 61 de ani lovită în cap
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Să faci o afacere care să reziste peste ani poate părea o treabă ușoară din exterior, până când ești pus în fața faptului și trebuie să vezi ce înseamnă acest lucru. De aceea nu sunt prea multe firmele care să aibă o istorie în spate și aniversări de 20 de ani, așa cum este Unicarm Satu Mare.

Afacerea a luat naștere acum 20 de ani, pentru început pe partea de procesare carne de porc, ca mai apoi să se extindă cu puncte de desfacere, ca în prezent să acopere toată gama de produse destinate largului consum din categoriile de panificație, măcelărie și lactate.

Firma va aniversa pe 2 iunie 20 de ani de existență, sărbătoare care va fi dedicată în primul rând angajaților care au făcut ca afacerea să prospere. Aceștia vor fi invitați de patronul Vasile Lucuț pe platforma de la Vetiș, acolo unde se va încinge petrecerea. Angajații împreună cu partenerii lor și colaboratorii Unicarm vor însuma peste 7000 de persoane, după cum se estimează patronul Unicarm.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!