Un maramureșan a fost lăsat fără permis în Satu Mare. Se cam grăbea

HomeFără categorie

Un maramureșan a fost lăsat fără permis în Satu Mare. Se cam grăbea

Astfel, în cursul dimineții de ieri, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au desfășurat  activități de control în trafic împreună cu inspectorii din c

36 de șoferi au rămas fără permis în weekend
Un clujan rupt de beat și fără permis a fost prins de polițiști în trafic
Acţiuni ale poliţiştilor sătmăreni pentru siguranţa traficului rutier
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Astfel, în cursul dimineții de ieri, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au desfășurat  activități de control în trafic împreună cu inspectorii din cadrul Registrului Auto Român , ocazie cu care s-au aplicat 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 1450 lei,  pentru urmatoarele abateri: defecțiuni tehnice , lipsă dotări, alte lumini decât cele omologate, anvelope cu uzură peste limita legală. Cu această ocazie au fost ridicate și 2 certificate de înmatriculare.

Pentru toate  abaterile constatate ieri, au fost aplicate 100 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21.255 lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce,  trei premise de conducere,  pentru  depășirea limitei legale de viteză și nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului electric.

Astfel,  i-a fost suspendat permisul de conducere pentru  90 de zile unui tânăr de 24 de ani din localitatea  Berbești, județul Maramureș. Acesta  a fost surprins de aparatul radar al Serviciului Rutier,  circulând pe DN 1C,  în localitatea  Iojib cu viteza de 112 km/h. Pe lângă măsura complementară, cel de la volan a fost sancționat și cu puncte amendă.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!