Fisuri apărute în podul Decebal, proaspăt asfaltat. Amenințări pentru firmă din partea primăriei

HomeActualitate

Fisuri apărute în podul Decebal, proaspăt asfaltat. Amenințări pentru firmă din partea primăriei

Reabilitarea podului Decebal începe să devină o adevărată telenovelă. După ce demararea lucrărilor a întârziat, mai apoi asfaltarea primei părți nu s-

Deputatul Ioana Bran acuză primăria de proastă organizare în cazul aglomerației din oraș
Diferența dintre muncă și bătaie de joc. Pe pod se doarme, pe drumul spre Ardud se lucrează și duminica
Orice minune ține trei zile! De luni reîncep lucrările la Podul Decebal.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Reabilitarea podului Decebal începe să devină o adevărată telenovelă. După ce demararea lucrărilor a întârziat, mai apoi asfaltarea primei părți nu s-a finalizat până la începerea anului școlar, se pare că „distracția” continuă.

Fisuri neexplicabile în primă fază au apărut în asfaltul turnat recent pe pod, acestea alarmând conducerea municipiului. O echipă de experți a luat probe de asfalt și le-adus la analiză, pentru a se afla care este cauza care stă la baza crăpării asfaltului.

În același timp, primarul Kereskenyi a chemat la discuții patronii firmei care execută podul și străzile Diana și Digului. Acesta le-a cerut acestora mai multă seriozitate în respectarea calității lucrării și a respectării termenelor de executare a acestora. Kereskenyi a declarat că este dispus să treacă la măsuri care nu au mai fost luate niciodată, respectiv de ordin pecuniar și chiar excluderea firmei, dacă aceasta nu va corecta modul de abordare a lucrurilor. Mai mult, de la termenul limită 2019, primăria a dat termen de finalizare a lucrărilor la străzile Diana și Digului în această vară.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!