Hoți din mașini veniți din Sighetul Marmației au dat lovituri una după alta la Satu Mare

HomeActualitate

Hoți din mașini veniți din Sighetul Marmației au dat lovituri una după alta la Satu Mare

În cursul zilei de joi,  activitățile de documentare şi investigare efectuate de poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Sat

Tânăr reținut 24 de ore după ce furat un autoturism dintr-un garaj. Mașina a fost găsită tocmai în Beltiug
Ți-au spart hoții mașina recent? Se poate ca el să fie autorul și în cazul tău
Un puști, autorul mai multor furturi din mașini. Acționa în centrul orașului
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În cursul zilei de joi,  activitățile de documentare şi investigare efectuate de poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Satu Mare,  sprijiniți de  polițiștii  Serviciului Criminalistic, au  dus la identificarea unui   bărbat de 37 ani  și a unui tânăr de 17 ani, ambii din Sighetu Marmației,  bănuiți de comiterea de furturi din autoturisme.

În fapt, în  noaptea de 14/15.04.2017,  tânărul de 17 ani,  folosind chei potrivite sau mincinoase, a pătruns în interiorul unui  autoturism  parcat pe strada Ganea din Satu Mare și a sustras un convertor de tensiune electric și acumulatorul autoturismului, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 lei .

Tot în noaptea de 14/15.04.2017,  bărbatul de 37 ani, a sustras prin demontare patru jenţi cu anvelope de la un  autoturism parcat pe strada Fântânele, cauzând un prejudiciu în valoare de 6000 lei .

În baza probatoriului administrat,  cei doi au fost reţinuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de luare a unor măsuri legale. Prejudiciul nu a fost recuperat, cercetările urmând să continue pentru stabilirea întregii activități infracționale.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!