MUTILARE ÎN DIRECT!!! Un tânăr și-a tăiat venele, live pe Facebook, din dragoste pentru o copilă de 12 ani

HomeActualitate

MUTILARE ÎN DIRECT!!! Un tânăr și-a tăiat venele, live pe Facebook, din dragoste pentru o copilă de 12 ani

Un tânăr de doar 18 ani, Tomi T., elev la un liceu din municipiul Satu Mare, a făcut sâmbătă seara un gest greu de înțeles. Acesta suferea din dragost

Ai donat vreodată sânge? Silaghi Aurelia are nevoie de sânge AB4 negativ pentru o nouă șansă
Și-a băgat singur cuțitul în piept. Tentativă de sinucidere plină de sânge
Singura supraviețuitoare a accidentului de la Rătești are nevoie de sânge. Donează și tu!!!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un tânăr de doar 18 ani, Tomi T., elev la un liceu din municipiul Satu Mare, a făcut sâmbătă seara un gest greu de înțeles. Acesta suferea din dragoste, fiind îndrăgostit de o fată de 12 ani, iar pentru dragostea ce io poartă,și-a tăiat venele.

Tânărul a transmis live pe Facebook tot actul său de mutilare, acesta filmându-se aproape o oră în timp ce își secționa venele de la antebrațul stâng și sângera. Pentru a nu putea fi oprit, tânărul s-a închis în cameră și a luat cu el și telefonul tatălui său.

Băiatul are părinții despărțiti și locuiește cu tatăl și bunica lui. Aceasta a fost persoana de legătură cu care prietenii lui Tomi au putut să ia legătura pentru a anunța despre gestul său de cruzime, pentru a fi oprit. Așa a aflat tatăl băiatului despre ce face fiul său în cameră și a intrat peste el pentru a-l opri și pentru a-i acorda primul ajutor. Băiatul a fost găsit aproape leșinat și a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale. În prezent se pare că acesta se simte mai bine, dar va rămâne cu cicatrici toată viața.

Filmarea cu el în timp ce își taie venele este încă în mediul online, acolo putându-se observa că prietenii său de pe Facebook s-au alarmat când l-au văzut ce face și au încercat să îl oprească, dar acesta nu a răspuns nimănui. Filmarea este de-a dreptul oribilă și prezintă mult sânge, cum se prelinge pe brațul băiatului.

18198626_1989794704584387_1611019489885150861_n

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!