Ai rămas în Satu Mare de 1 Mai? Uite trei variante de a petrece frumos și de a te relaxa

HomeActualitate

Ai rămas în Satu Mare de 1 Mai? Uite trei variante de a petrece frumos și de a te relaxa

Să rămâi în Satu Mare de 1 Mai ar putea reprezenta pentru unii o pedeapsă, considerând că astfel sunt văduviți de relaxarea și distracția pe care alte

„La dâmburi”, festivalul care dă lumea peste cap…și totuși prezintă realitatea
Tot mai mulți sătmăreni atrași de practica Mindfulness. Unde poți practica acest tip de meditație
O maseuză din Satu Mare explică totul despre efectele masajului asupra bolnavului de cancer
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Să rămâi în Satu Mare de 1 Mai ar putea reprezenta pentru unii o pedeapsă, considerând că astfel sunt văduviți de relaxarea și distracția pe care alte locuri le-ar putea-o oferi. Dar pentru cei cu imaginație și puțină dorință de a explora locuri noi există variante de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut.

Vă prezentăm trei variante de petrecere a timpului liber de 1 Mai la Satu Mare.

1.O ieșire în natură, la Luna Șes. Locul oferă posibilitatea unei plimbări de la baza pârtiei până în vârf, pe un drum pietruit, cam de o oră la pas. Odată ajunși suns peisajul care vi se așterne la picioare este unul extraordinar de relaxant. La coborâre puteți opri la pensiunea Boda Oșanu sau la alta din zonă pentru a servi masa, îndeosebi un păstrăv sau o tochitură oșenească.

2. O ieșire la AquaStar. Chiar dacă vremea nu e prea prietenoasă pentru plajă, sătmărenii se pot declara norocoși că au unul dintre cele mai frumoase aqua parcuri din zonă și au unde să petreacă o zi relaxantă, în apă. Saunele completează perfect o zi de stat în apă.

3.O zi de vizite la cele mai importante obiective turistice din județ. Puteți să vă urcați în mașină și să trăiți o lecție de istorie, pe un traseu care vă oferă de toate. Începeți de la Castelul din Carei, mormântul familiei Karoly din Capleni, situl de la Bobald, castelul din Medieș, cuptoarele Dacice de la Medieș, Cetatea din Ardud, Biserica din Acâș.

 

Județul oferă destule oportunități pentru petrecerea unei zile relaxante și odihnitoare, fiind nevoie doar de dorință și viziune pentru a găsi cele mai plăcute oferte. 1 Mai poate fi la fel de plăcut și acasă, fără gratare și bere, dar cu o lecție despre județ.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!