Un sătmărean se plimba liniștit cu un „bun căutat pentru confiscare”. Vameșii i-au pus „capac”

HomeActualitate

Un sătmărean se plimba liniștit cu un „bun căutat pentru confiscare”. Vameșii i-au pus „capac”

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni au depistat un cetățean român, care conducea un autoturism marca Ford, c

Un minor, de 16 ani, a fost prins conducând pe străzile din Carei, după ce a furat mașina de la părinți
Un tânăr de 17 ani a furat o mașină din Bihor și a ajuns cu ea până la Satu Mare. Polițiștii din Ardud l-au prins
BMW în valoare de aproape 15.000 de euro, furat din Spania, descoperit la Petea
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni au depistat un cetățean român, care conducea un autoturism marca Ford, ce figura ca fiind căutat de autoritățile germane.

           În data de 1 mai a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul român I.T., în vârstă de 35 ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare, care conducea un autoturism marca Ford Galaxy.

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că pentru autoturismul în cauză este introdusă o alertă bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autoritățile din Germania, din data de 24 ianuarie 2017.

În urma celor constatate, cetățeanul român este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 19.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Urziceni în vederea continuării cercetărilor.

SursA: ITPF

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!