Liviu Dragnea, marele musafir de la Sâmbra Oilor?

HomeActualitate

Liviu Dragnea, marele musafir de la Sâmbra Oilor?

Duminică are loc cea de-a 61-a ediție a sărbătorii câmpenești Sâmbra Oilor, care are loc pe dealul de la Huta Certeze. Pregătirile sunt în toi pentru

S-a stabilit programul pentru Sâmbra Oilor
PE SURSE!!! Viorica Dăncilă vine la Sâmbra Oilor – Liviu Dragnea, marele absent al PSD
Tot mai mult kitsch și mai puțină tradiție, la Sâmbra Oilor. Elementul suprem – hanoracul Apple
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Duminică are loc cea de-a 61-a ediție a sărbătorii câmpenești Sâmbra Oilor, care are loc pe dealul de la Huta Certeze. Pregătirile sunt în toi pentru eveniment, doar vremea fiind un factor care nu poate fi controlat de organizatori.

Dat fiind faptul că nu este un an electoral, partidele nu s-au înghesuit să anunțe dinainte suita de invitați pe care o au. Asta pentru că nu au, evenimentul nefiind unul de importanță majoră dacă nu poate aduce câteva voturi pentru actorii politici.

Se pare totuși că PSD a reușit să îl convingă pe Liviu Dragnea să ajungă la Sâmbra Oilor, președintele PSD fiind și cetățean de onoare al orașului Negrești Oaș, unul dintre organizatori. Totul pare să fie legat de un alt eveniment din zonă, o inaugurare a unui proiect pe PNDL care va avea loc tot în acest weekend și la care există șanse să participe președintele Camerei Deputaților.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0