Luna femeii revine la Tudor Gherman Masaj. PROMOȚIE Vârsta ta = reducerea ta!!!

HomeActualitate

Luna femeii revine la Tudor Gherman Masaj. PROMOȚIE Vârsta ta = reducerea ta!!!

De ce să fie luna femeii doar în martie? Unii bărbați iubesc și prețuiesc atâtde mult femeile încât le fac cadouri și le acordă atenție mereu, nu doar

Moș Crăciun vine mai devreme la salonul de masaj al lui Tudor Gherman. Luna cadourilor începe în noiembrie
Un nou tratament anticelulitic ÎN PREMIERĂ în Satu Mare – EXCLUSIV la Tudor Gherman – masaj anticelulitic cu alge marine
O maseuză din Satu Mare explică totul despre efectele masajului asupra bolnavului de cancer
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

De ce să fie luna femeii doar în martie? Unii bărbați iubesc și prețuiesc atâtde mult femeile încât le fac cadouri și le acordă atenție mereu, nu doar o lună pe an. Maseurul Tudor Gherman este cel mai bun exemplu, el  venind în luna mai cu o nouă promoție specială pentru doamne.

Dorind să le arate că sunt frumoase la orice vârstă și că aceasta e doar o cifră și nu o stare de spirit, Tudor oferă femeilor o reducere egală cu vârsta lor. Această reducere este valabilă pentru abonamentele contractate în luna mai. Să nu îți vină să îți dorești să ai 100 de ani?

Astfel, femeilor trebuie să fie mândre de vârsta lor, pentru că asta le aduce un plus de relaxare și un ban în plus în buzunar. Promoția vine ca urmare a faptului că Salonul Glamour din Micro 17 de pe strada Jocului  UJ nr.5 a fost renovat complet și a primit o cu totul altă imagine, un aer și mai primitor și creează o atmosferă relaxantă deosebită.

Cabinetul de masaj al lui Tudor Gherman din cadrul salonului s-a mărit și oferă mai mult confort și intimitate. Ce a rămas neschimbat sunt serviciile de calitate pe care Tudor Gherman le oferă, fie că este vorba de masaj de relaxare, masaj anticelulitic cu bețe de bambus sau împachetări termice pentru reducerea stratului de grăsime de pe corp.

IMG_8856

IMG_8844 IMG_8845 IMG_8847 IMG_8848 IMG_8849 IMG_8850 IMG_8851

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!