Peste 100 de pitici au marcat Ziua Europei în centrul orașului prin dans și baloane cu heliu – FOTO&VIDEO

HomeActualitate

Peste 100 de pitici au marcat Ziua Europei în centrul orașului prin dans și baloane cu heliu – FOTO&VIDEO

Aproximativ 120 de copii de la cei mai mici până la unii mai măricei, împreună cu eucatoarele lor, au dat astăzi viață gropii de evenimente din pasaju

Atmosferă de basm în tabăra e vară a Grădiniței Guliver
După ani de așteptare, copiii de la Grădinița Guliver au acoperiș nou
De la mic până la mare, de Dragobete a fost sărbătoare. Super inițiativă a prichindeilor de la Grădinița Guliver
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Aproximativ 120 de copii de la cei mai mici până la unii mai măricei, împreună cu eucatoarele lor, au dat astăzi viață gropii de evenimente din pasajul Corneliu Coposu printr-un flashmob antrenant. Micuții de la Grădinița Guliver au ținut ca astfel să aniverseze Ziua Europei, transmițând un mesaj de prietenie celor din jur.

După ce micuții au fost mobilizați și aranjați după coregrafia gândită înainte, imnul Europei s-a auzit pe fundal, cei mici și cei mari care s-au oprit să îi admire păstrând solemnitatea momentului. Ritmul s- schimbat brusc la sfârșitul imnului, cei mici începând să danseze antrenant.

„Am mers pe principiul că Europa a fost o prințesă răpită de Zeus și noi fiind prinți și prințese am ales să dansăm, fiind implicați și într-un proiect Kalo Kagatia, proiect bazat pe mișcare și exerciții în aer liber. Am lansat baloane cu heliu ca să trimitem un mesaj de bine către toți europenii. ”, a declarat directoarea Nemeș Cristina.

Cerul a fost colorat în albastrula sfârșitul dansului, atunci când preșcolarii au lansat baloane cu heliu, în aplauzele adulților prezenți.

IMG_8994 IMG_9009 IMG_9010 IMG_9011 IMG_9013

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!