Sport, sănătate și invitații la Electric Castle, în scopuri caritabile. Un nou eveniment marca Rotaract

HomeActualitate

Sport, sănătate și invitații la Electric Castle, în scopuri caritabile. Un nou eveniment marca Rotaract

Clubul Rotaract Satu Mare organizează un nou eveniment de mare anvergură pentru publicul sătmărean. De această dată elementul principal vizat de tiner

Fluier final pentru „Tătuca” Prodan. Palmaresul lui nu va mai fi egalat în Satu Mare – GALERIE FOTO
Jucătorii Olimpiei au primit banii, dar clubul nu scapă de datorii
Olimpia voluntarilor și-a prezentat sâmbătă lotul, într-un meci amical cu CFR Cluj 2
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Clubul Rotaract Satu Mare organizează un nou eveniment de mare anvergură pentru publicul sătmărean. De această dată elementul principal vizat de tineri este sănătatea populației și întreținerea ei prin sport. Evenimentul „Rotaract pentru sănătate” are loc sâmbătă,la Taberele Școlare și este organizat în colaborare cu cei de la Direcția Județeană de Sport și Tineret.

Evenimentul își dorește să aducă publicului de toate vârstele atât informații importante cu privire la menținerea unei stări de sănătate optime, cât și o zi plină de distracție, sport și un gram de competiție.

Activitatea va începe încă de dimineață de la 9, cu o bine meritată încălzire la indicațiile celor de la Energy Kardio Club, ca mai apoi să se dea startul competițiilor de volei și fotbal. La competiția de volei se pot înscrie atât echipe de liceu cât și echipe de adulți, compuse din reprezentanții unui singur sex sau mixte. După ora 10 va începe și un seminar pe teme medicale, iar după masa va fi dedicată copiilor, care vor avea diverse ateliere de joacă.

Evenimentul este atât unul pentru trupul și sufletul participanților, cât și unul caritabil. Echipele de volei și de fotbal vor plăti o taxă de înscriere modică,15lei/persoană, bani care vor fi folosiți pentru susținerea diverselor proiecte ale comunității. În același timp cei care se înscriu pot câștiga și premii considerabile, respectiv ședințe de masaj, un coș cu legume, mingi și patru invitații la Electric Castle pentru echip care va câștiga secțiunea adulți la volei.

Pe tot parcursul zilei, contra unei donații, participanții pot să consume limonadă și salată de fructe,dar pot să își aducă și pachețelul pentru picnic cu ei.

Pentru mai multe detalii dați un Join la evenimentul pe Facebook, aici.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!