Polițiștii de la rutieră au luat la puricat șosele din județde la primele ore ale dimineții

HomeActualitate

Polițiștii de la rutieră au luat la puricat șosele din județde la primele ore ale dimineții

În baza unui Plan de acțiune aprobat de inspectorul general al Poliției Române, care se derulează la nivel național, polițiștii sătmareni acționează  

Poliția Rutieră și RAR au realizat o amplă acțiune.Mai mulți șoferi au rămas fără permis
Poliția rutieră a prins în trafic un sătmărean care s-a „spălat” cu alcool pe ochi. La ce oră era deja beat
Un bărbat din comuna Medieșul Aurit a fost prins conducând cu un permis fals de Anglia
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În baza unui Plan de acțiune aprobat de inspectorul general al Poliției Române, care se derulează la nivel național, polițiștii sătmareni acționează  pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică și pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare a accidentelor rutiere

Întucât consumul de alcool la volan constituie una din cauzele generatoare de accidente rutiere, în această dimineată, în intervalul orar 06.00-09.00, echipaje ale poliției rutiere au efectuat  controale pe această linie în mai multe puncte filtru din județ. Conducătorii auto opriți pentru control au testați cu aparatul etilotest, iar în funcție de rezultatul indicat de aparat, au fost dispune măsurile legale.

Pe lângă testarea alcoolscop, cu ocazia controlului, au fost verificate toate  aspectele ce țin de siguranța traficului rutier și pe care participanții la trafic sunt obligați să le respecte, astfel că toate abaterile constatate au fost  sancționate ca atare.

În cele trei ore de acțiune, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 3900 și au fost ridicate în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 3 permise de conducere. Au mai fost retrase și două certificate de înmatriculare pentru lipsă ITP și dotarea autovehiculului cu lumini de altă intensitate decât cele omologate.

Sursa:IPJ Satu Mare

3

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!