Satu Mare, o mică Veneție – Ce zone sunt de evitat   VIDEO

HomeActualitate

Satu Mare, o mică Veneție – Ce zone sunt de evitat VIDEO

Municipiul Satu Mare s-a transformat astăzi într-o mică Veneție, unde ți-ar fi mai ușor de circulat cu șalupa decât pe jos sau cu mașina. Cele câte

REPORTAJ – Inundațiile din 14 Mai 1970, prin ochii celor care le-au trăit pe viu – ți se face pielea de găină când le auzi poveștile
Cod portocaliu de inundații în județul Satu Mare
47 de ani de la inundațiile care au schimbat fața orașului Satu Mare – Galerie Foto
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Municipiul Satu Mare s-a transformat astăzi într-o mică Veneție, unde ți-ar fi mai ușor de circulat cu șalupa decât pe jos sau cu mașina.

Cele câteva ture de ploaie serioasă a blocat legătura dintre diferite zone a orașului. În principal au fost afectat zonele care sunt cunoscut ca fiind predispuse la astfel de neplăceri, respectiv Pasajul Soarelui și Pasajul Botizului. Cele două sunt pline de apă, iar primul este chiar impracticabil, în acest moment intervenindu-se pentru desfundarea canalelor care refulează apa și umplu mai tare pasajul.

Și străzile din alte zone ale orașului sunt afectate, canalele înfundate nepermițând apei să se scurgă nicăieri. Șoferii trebuie să treacăprin aceste zone cu extrem de multă atenție pentru a nu își afecta autoturismele de apa care ar putea intra la motor iar ei să rămână blocați în mijlocul apei. La fel de afectată este și zona din spate la Unio, unde apă măsoară câțiva zeci de centimetri.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!