Trei afgani au fpst prins la Doba.Erau ascunși într-un TIR care trebuia să îi ducă în Rusia

HomeActualitate

Trei afgani au fpst prins la Doba.Erau ascunși într-un TIR care trebuia să îi ducă în Rusia

în  data de 12.05.2017, în jurul orei 20.45, în urma mai multor sesizări venite prin  SNUAU 112, cu privire la faptul că în remorca unui autotren înma

Primăria și FRF își fac planuri mari împreună pentru fotbalul sătmărean. Baza sportivă nouă, centru pentru copii și Olimpia în Liga a doua în 2021
Al doilea sătmărean care se spânzură în penitenciarul din Oradea în doar 6 luni
„Vitezomanul Gică” chiar există! Polițiștii l-au lăsat fără permis după ce l-au prins cu 139km/h în oras
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

în  data de 12.05.2017, în jurul orei 20.45, în urma mai multor sesizări venite prin  SNUAU 112, cu privire la faptul că în remorca unui autotren înmatriculat în Serbia, se observă că se află mai multe persoane,  autotrenul a fost dat in consemn, fiind dirijate către zona indicată echipaje din cadrul Poliției Municipiului Carei, Secției Rurale Satu Mare si ale Biroului Rutier Satu Mare, concomitent fiind sesizată și Poliția de frontieră.

Autovehiculul în cauză, a fost interceptat în trafic  pe raza localității Doba, de către patrula Secției Rurale Satu Mare, formată dintr-un polițist și un jandarm, care în urma verificărilor efectuate, a stabilit că  la volan se află un cetățean sârb de  38 ani, intrat în România prin punctul de trecere vamal Jimbolia, cu destinația Rusia.

Trecând la verificarea remorcii, s-a stabilit ca aceasta prezintă o tăietura in prelată în forma de “L”, în interior fiind identificate astfel trei  persoane de sex masculin, din care una de 30 de ani și doi minori de  13 respectiv 16 ani. Aceștia nu posedau documente asupra lor si nu erau vorbitori de limba română și conform propriilor declarații, ar fi cetățeni afgani.

Cei în cauză, împreună cu documentele întocmite cu ocazia constatării, au fost predați Serviciului Teritorial Poliție de Frontieră Satu Mare, spre competentă continuare a cercetărilor.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!