Un sătmărean a tăiat cu sabia un agent de pază de la Clubul Midi din Cluj

HomeActualitate

Un sătmărean a tăiat cu sabia un agent de pază de la Clubul Midi din Cluj

Un grup de sătmăreni a stat la baza unu scandal mostru creat în clubul Midi din Cluj. Aceștia au început disputa în interior, cu „vecinii” de masă, ca

Cum circulă autobuzele de sărbători. Vezi programul lor aici
Învață să alegi un covor pentru a fi ușor de întreținut. Universul Covoarelor te învață!
Accident din cauza alcoolului în Supuru de Sus
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un grup de sătmăreni a stat la baza unu scandal mostru creat în clubul Midi din Cluj. Aceștia au început disputa în interior, cu „vecinii” de masă, ca mai apoi să o sfârșească afară, cu agenții de securitate, pe care i-au tăiat cu sabia.

Se pare că sătmărenii se petreceau în club, dar au fost deranjați de la cei de la masa de alături, pentru că se plimbau prea mult prin fața lor, după cum afirmă patronul firmei de securitate. Tinerii s-au luat la harță cu „vecinii” lor, moment în care au fost scoși afară de agenții de la securitate.

Angajații mei i-au evacuat pe cei care au început scandalul, iar ei i-au amenințat. Tinerii s-au dus la mașină, iar agentul meu a crezut că incidentul s-a terminat. Tinerii s-au întors, însă, cu o sabie și au început să dea în doi dintre angajații mei.”, declară patronul firmei de securitate pentru stiridecluj.ro.

Se pare că unul dintre agenții de pază este în stare mai gravă, având nevoie de intervenția medicilor, cel de-al doilea scăpând fără răni care să necesite operație. Poliția a început deja cercetările în acest caz, urmând ca agenții de pază să depună plângere împotriva lor.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!