Concursul „Suntem mici, dar circulăm corect !” şi-a desemnat câştigătorii. Grădinița „Draga mea” a luat locul I

HomeActualitate

Concursul „Suntem mici, dar circulăm corect !” şi-a desemnat câştigătorii. Grădinița „Draga mea” a luat locul I

Competiţia dedicată preşcolarilor din grupele mari reprezintă cel mai important demers având ca tematică circulaţia rutieră din judeţ. Marți, 16 ma

A început sezonul colindelor. Jandarmeria Satu Mare a răsunat de colindele preșcolarilor
După ani de așteptare, copiii de la Grădinița Guliver au acoperiș nou
Grădinița Guliver caută contabil. Un post cu jumătate de normă așteaptă să fie ocupat
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Competiţia dedicată preşcolarilor din grupele mari reprezintă cel mai important demers având ca tematică circulaţia rutieră din judeţ.

Marți, 16 mai, la Grădiniţa 14 Mai din Satu Mare, a avut loc faza interjudeţeană a acestui prestigios concurs. Un număr 26 echipaje de copii preșcolari,  din 3 județe, Maramureș, Bihor și Satu Mare, şi-au reprezentat cu cinste grădiniţele.

Copiii au parcurs două probe, una teoretică, în care au avut de răspuns la un chestionar cu tematică rutieră şi o probă practică reprezentată de  cunoașterea regulilor de circulație. Tematica din acest an impusă pentru proba practică a fost extrem de generoasă, fiind însăşi denumirea concursului Suntem mici, dar circulăm corect !.

Juriul a fost format din reprezentanţi ai Inspectoratului Școlar Județean, respectiv doamna Gavra Delia, inspector general adjunct și domnul Miclăuș Nicu, inspector educativ, ai Poliţiei, inspector Hrihorişan Felicia şi inspector principal Chiorean Liviana din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii și subinspector Pașolea Mihai, ofițer în cadrul Serviciului Rutier, care au avut dificila misiune de a departaja între echipe foarte bine pregătite.

În urma unei competiţii ce a devenit de la an la an tot mai serioasă, au fost desemnaţi câştigătorii,  astfel:

Locul 1: Echipa GPP Draga Mea Satu Mare, copiii Hodor Iris şi Sabău Tudor, educatoare Jejeran Camelia și Rațiu Monica;

Locul 2: Grădiniţa cu Program prelungit Medieș, reprezentată de Sabău Marc coordonat de educatoarele Șipa Maria și Oșan Luminița;

GPP nr. 3 Carei, reprezentată de copiii Silaghi Darius și Dan Șerban, sub îndrumarea educatoarelor Robotin Monica și Bretan Eugenia.

GPP Tășnad, copiii Macovei Alexia și Botoș Albert , educatoare Maier Eva și Kulcsar Lavinia

Locul 3: GPP nr. 9 din Satu Mare reprezentată de copiii Chiorean Grațian și Suciu Marc, sub îndrumarea educatoarelor Supuran Gabriela și Matioc Lucia

GPP nr. 11 Satu Mare  reprezentată de copiii Măcican Raul și Țope Horea coordonați de educatoarele Hohadea Claudia și Cortea Denisa;

Grădinița cu program normal Roșiori, copiii Marian David și Nistor Sergiu, educatoare Nistor Daniela

Toţi participanţii au primit diplome şi premii din partea organizatorilor şi au fost felicitaţi pentru implicarea de care au dat dovadă atât cei mici, cât şi cadrele didactice care i-au pregătit pe copii pentru a fi participanţi responsabili la traficul rutier, adevărate exemple pentru cei de vârsta lor şi nu numai.

Concursul, aflat în acest an la a 11-a ediţie, este iniţiat şi organizat de Grădiniţa 14 Mai din Satu Mare, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0