Noi detalii despre bărbatul găsit mort în fosa de la Spitalul Județean

HomeActualitate

Noi detalii despre bărbatul găsit mort în fosa de la Spitalul Județean

Descoperirea cadavrului în fosa septică de la bucătăria spitalului a ridicat numeroase semne de întrebare pentru care deocamdată nu are nimeni un răsp

Cinci avansări în grad și cinci treceri în rezervă la ISU „Someș” Satu Mare
Mesajul deputatului Magyar Lorand cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului
Locuitor din Carei: „Mai mult de jumătate din populația Careiului făceau ouă Kinder”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Descoperirea cadavrului în fosa septică de la bucătăria spitalului a ridicat numeroase semne de întrebare pentru care deocamdată nu are nimeni un răspuns. Medicii au început autopsia cadavrului astăzi, în jurul orei 11 și acum se așteaptă verdictul acestora cu privire la modul în care bărbatul a murit, fiind pe urmă treaba procurorilor să afle cum a ajuns în fosa septică.

Informațiile cu privire la acest caz sunt limitate, chiar și pentru cei cu putere de decizie în cadrul spitalului. Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean afirmă că nu știe prea multe despre acest caz, fiind caza procurorilor să se ocupe.

„Știu doar că zona respectivă este una greu accesibilă.Asta e ceea ce am aflat și eu. Deci nu vă închipuiți că e o groapă în mijlocul curții, e fosa septică de la bucătărie, o zonă greu accesibilă iar pentru a ajunge cineva acolo ar însemna o efracție”, a declarat acesta.

Tot el a mai declarat că procurorii îi vor lua la întrebări și pe cei de la Folda Security, care au, în baza contractului, și obligația de patrulare nu doar pe cea de a sta la poartă, iar acest lucru ar fi presupus să vadă dacă cineva ar fi ajuns în zona respectivă.

Cert este că la fosa septică s-a umblat ultima dată în ianuarie sau februarie, când s-au verificat pompele ce servesc bucătăria, de atunci aceasta nefiind deschisă de personal autorizat.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!