Ai o nuntă mai micuță și cauți o sală drăguță?

HomeActualitate

Ai o nuntă mai micuță și cauți o sală drăguță?

Nunțile mari încep să nu mai fie la atât de mare căutare ca până acum. Evenimentele cu 400-500 de invitați vor începe să fie istorie iar aceste evenim

Cariera te ține departe de bucătărie? Restaurantul Promena gătește în locul tău de sărbători
Ca un botez să fie reușit, la Promena ai de venit
Cu așa ofertă, nu îți mai vine să gătești! Restaurantul unde mănânci mai ieftin decât acasă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Nunțile mari încep să nu mai fie la atât de mare căutare ca până acum. Evenimentele cu 400-500 de invitați vor începe să fie istorie iar aceste evenimente se vor derula tot mai mult în cadru restrâns, cu familia și câțiva oameni foarte apropiați.
Și cum o mână de 80-100 de oameni s-ar pierde într-o sală gândită pentru câteva sute, e nevoie de un spațiu plăcut pentru ei, care să îi țină apopiați și care să ofere și o ambianță plăcută. Restaurantul Promena este locul unde poți organiza un astfel de eveniment, fără să îți faci nici o grijă.
Locația garantează bunul gust și buna dispoziție a nuntașilor, printr-un meniu gustos, care îmbină bucătăria tradițională cu cea internațională, bucătarii fiind extrem de deschiși propunerilor și provocărilor viitorilor miri din acest punct de vedere.Localul este poziționat central, ceea ce oferă un avantaj celor care se deplasează cu taxi sau celor care sunt din afara localității și rămân cazați la unitate de cazare din centrul orașului.
Restaurantul este unul intim, retras, greu accesibil ochilor curioșilor, așa că distracția la nunta voastră nu are de cine să fie deranjată. Mesele pot fi aranjate după bunul plac al nuntașilor, atât ca număr de persoane cât și ca poziționare în sală, existând loc de dans suficient pentru o petrecere pe cinste.

Cei interesați de rezervarea locației, prețuri și date disponibile pot obține date suplimentare de la locație, pe Bulevardul Decebal nr2. langa Biblioteca Județeană.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!