Consum de droguri și trafic, fete trase de păr și elevi hărțuiți. Totul la Turnul Pompierilor

HomeActualitate

Consum de droguri și trafic, fete trase de păr și elevi hărțuiți. Totul la Turnul Pompierilor

Zona de la Turnul Pompierilor, este, pe cât de frumoasă, pe atât de periculoasă. Cunoaște toată lumea pasajul care face legătura dintre Strada Horea ș

Trei tineri drogați au băgat spaima în sătmăreni, trăgând focuri de armă în centrul orașului. Poliția Locală a reușit să îi prindă pe doi
Un nou tânăr prins cu droguri asupra lui
ALARMANT! Cel mai tânăr sătmărean care se droghează are 12 ani. Unii fumează tutun cu otravă de șoareci
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Zona de la Turnul Pompierilor, este, pe cât de frumoasă, pe atât de periculoasă. Cunoaște toată lumea pasajul care face legătura dintre Strada Horea și Turnul Pompierilor, dar nu prea îndrăznește nimeni să îl tranziteze, dat fiind faptul că zona este împânzită și dominată de indivizi dubioși cu cefe late.

Se pare că aceștia nu doar că trăiesc în zonă, dar își și fac veacul pe acolo, și știe toată lumea că nu au cea mai legală activitate. Cei care se plâng de ei sunt oamenii care locuiesc în zonă și care au activitate economică în proximitatea Turnului Pompierilor.

„Sunt tot mai mulți, de la un an la altul. Anul trecut erau vreo cinci, acum sunt vreo 20. Înainte stăteau doar dincolo de Turnul Pompierilor, acum vin încoace. Sunt și oameni în toată firea și oameni și tineri. Cei tineri sunt mai agresivi. Problema e că hărțuiesc copiii care trec pe aici, care ies de la școală. Le cere 1 leu, cinci lei, un sandvich sau ceva din ghiozdan, altfel nu îi lasă să treacă. Ăia mici sunt și mai răi, trag fetele de păr. Copiii vin la noi și se plâng, că la școala nu au curaj să spună nimic”, afirmă un agent comercial din zonă.

Acesta nu ar fi cel mai mare pericol, dar conform celor care au afaceri în zonă, oamenii dubioși își desfășoară activitatea ilegală acolo, în mijlocul tinerilor, respectiv consumul și vânzarea de droguri. Mai mult, ei îmbie copiii să cumpere ierburi legale. Locul este un punct de întâlnire al dealerilor cu traficanții, fiind tot mai frecventată de persoane dubioase și fiind tot mai intens consumul în zonă .

„Săptămâna trecută a leșinat unul de al lor acolo, a venit poliția, au chemat ambulanța și cu asta s-a terminat tot. Eu am mai sunat și la 112 și la Poliția Locală. Nu s-a luat nici o măsură. De la Poliția Locală mi-au zis să sun la Antidrog. Acolo nu mi-a răspuns nimeni”, afirmă un alt agent economic din zonă.

Mai mult, aceleași persoane afirmă că Poliția Locală care patrulează în zonă, după lăsarea serii se cuibărește în Filarmonică, de unde ies doar în zori de zi. Asta nici nu ar fi cea mai mare problemă, dacă peste zi ar fi prezenți acolo, dat fiind faptul că cele mai multe agresiuni au loc în miezul zilei, între 11 și 15, când zona e frecventată de oameni.

„A fost când au aruncat cu pietre în clienții de pe terasă, a fost când au dat cu mingea intenționat. Săptămâna trecută au lovit o domnișoară direct în față. Culmea e că zona este supravegheată video, dar nu interesează pe nimeni, nici pe ei, nici pe cei de la Poliția Locală”, mai afirmă cineva.

Lumea din zonă este exasperată și afirmă că teama pe care o simt este tot mai mare, dat fiind faptul că și numărul celor care frecventează zona și sădesc panică e tot mai mare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!