Sătmăreancă măcelărită de un medic chirurg din Cluj. „Reparațiile” o costă 10.000 de euro

HomeActualitate

Sătmăreancă măcelărită de un medic chirurg din Cluj. „Reparațiile” o costă 10.000 de euro

Când vine de medici, tot mai mulți oameni au dubii și rețineri. Și aici nu e vorba doar de medicii din Satu Mare, unde se spune că ajung cei care nu p

O femeie din Craidorolț i-a tăiat gâtul unui bărbat cu o sticlă. Bărbatul a fost operat de urgență
Clipe de cumpănă pentru familia Balog. Ambii soți au fost transferați la Cluj, unul dintre ei fiind operat
Interviu EXCLUSIV cu Romeo Kulcsar, tânărul care și-a donat o parte din ficat pentru a salva o viață
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Când vine de medici, tot mai mulți oameni au dubii și rețineri. Și aici nu e vorba doar de medicii din Satu Mare, unde se spune că ajung cei care nu prind post în centrele universitare, ci de marea lor masă. A greși e omenește, dar a distruge un om e deja o greșeală gravă.

O sătmăreancă, deținătoare a unei afaceri din Satu Mare a ajuns pe masa unui chirurg destul de renumit din Cluj, pentru o operație, care nu anunța prea multe probleme. Diagnosticul ei a fost Sindrom Cervico-brahial, pentru care a fost și operată și a stat trei săptămâni la Cluj, internată, post operator.

„În toată perioada asta m-am simțit destul de rău, am respirat greu, am simțit că mă sufoc, dar am zis că e de la tratament. Timp de trei săptămâni nu mi-a făcut nimeni un CT, că se observa ce am”, declară femeia.

Faptul că starea ei de sănătate, sufocarea și greutatea respirație nu încetau, femeia a apelat la alte analize medicale și alți doctori, pentru a afla ce are, crezând în primă fază că este vorba de o aprinde de plămâni.

„Am descoperit că mi-a fost secționat nervul de la diafragmă și el apăsa pe plămân. Șapte centimetru din acel mușchi îmi acoperă plămânul stâng. Medicul, dupa externare mi-a zis că plămânul e funcțional, dar nu a sesizat că e tăiat nervul diafragmei”, mai afirmă femeia.

Pentru a-și întări diagnosticul post operator femeia a fost la analize în Baia Mare, București, Decebren și în Franța, peste tot primind același răspuns, faptul că nervul diafragmei ei a fost secționat și a urcat 7 centrimetri.

Acum femeia are nevoie de o nouă operație, reparatorie, pentru care s-a programat la Debrecen. Intervenția costă 6000 de euro, la care se adaugă toate costurile de până acum și cele post operatorii, în total, peste 10.000 de euro. Exista și varianta unei operații în țară, la jumătate de preț, dar metodele folosite erau cu mult depășite și incizia era una mare, ce presupunea și desprinderea a două coaste, pe când la Debrecen i se fac doar doua incizii mici, în cruce prin care se rezolvă totul. Operația este una extrem de complicată, ce durează 6ore și presupune adormirea pacientei și suplimentar anestezierea unei zone.

Femeie este hotărâtă să dea în judecată doctorul care i-a distrus corpul, mâna ei stângă fiind încă incomplet recuperată. După ce actele vor fi depuse în instanță ea va face cunoscută și identitatea doctorului , pentru ca dacă existe alte persoane în aceeași situație, să aibă curaj să își caute dreptatea.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!