O femeie a golit mai multe case din Carei, unde a găsit ușa deschisă. Totalul – 9000 lei

HomeActualitate

O femeie a golit mai multe case din Carei, unde a găsit ușa deschisă. Totalul – 9000 lei

Poliţiştii judiciarişti din Carei, beneficiind de sprijinul colegilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Satu Mare şi Serviciului de Acţiun

Accident în Carei. O tânără a fost lovită pe trecerea de pietoni
Polițiștii din Carei au reținut un găinar. Ultima lovitură – o tabletă
Ce ascunzătoare și-a găsit un traficant de țigări din Carei. Polițiștii l-au descoperit
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Poliţiştii judiciarişti din Carei, beneficiind de sprijinul colegilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Satu Mare şi Serviciului de Acţiuni Speciale, au reuşit în cursul zilei de ieri, 24.05.a.c. prinderea unei femei de 31 de ani din Ambud, pe care o bănuiesc de comiterea de furturi din locuinţe, pe raza municipiului şi faţă de  care au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore.        

 

În urma urma activităţilor specifice desfăşurate de judiciarişti, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic, s-a reţinut în sarcina femeii recidiviste comiterea pe parcursul lunii mai, a două furturi  din locuinţă pe raza municipiului Carei, cu un prejudiciu total de aproximativ 9 000 lei.

Din cercetări a rezultat că femeia, pătrundea în locuințe pe timpul zilei, profitând de ușile închise dar neasigurate și sustrăgea bani și bijuterii aflate în portmonee sau lăsate la vedere în imediata apropiere a uşilor de acces.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale cu cea în cauză în stare de reţinere, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată magistraţilor cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!