Dr Alban și gagicile lui au făcut un show old school de Zilele Orașului

HomeActualitate

Dr Alban și gagicile lui au făcut un show old school de Zilele Orașului

Cap de afiș pentru ediția din acest an a Zilelor Orașului, Dr. Alban a adunat mii de oameni în fața scenei, dornici să îi fredoneze refrenele care le-

Se fură ca-n codru! Mai multe persoane au fost prinse după ce au furat lemne din pădurile din județ
Poliția Locală a luat “la puricat” locuitorii din zona Stadionului Unio
Polițiștii au predat pentru o zi ștafeta meseriei unor tineri liceeni
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cap de afiș pentru ediția din acest an a Zilelor Orașului, Dr. Alban a adunat mii de oameni în fața scenei, dornici să îi fredoneze refrenele care le-au marcat tinerețe. Diferit față de alți ani, la gardul ce delimitează publicul de scenă nu au ai fost doar copii, ci și persoane în toată firea, oameni care au crescut cu muzica lui Dr Alban.

Punctul, artistul a intrat pe scenă și a dat drumul pieselor, care au încălzit publicul.O atenție deosebită au primit și dansatoarele lui, care au colorat atmosfera mai mult decât luminile colorate specifice anilor 80-90, care erau proiectate pe ecranul din spate. Ele l-au vitalizat și pe Dr Alban, care părea uneori puțin plictisit, dar totuși capabil să facă un mare show.

Și l-a făcut și tocmai în stilul anilor săi de glorie, cu persoane urcate din public pe scenă, dansând cu acestea, ca mai apoi să se ceară rechemat pe scenă, după o coborâre. Dr. Alban a coborât de două ori de pe scenă până la încheierea numărului, puțin nemulțumit de ceva, dar totuși și-a dus reprezentația până la capăt.

IMG_9446 IMG_9448 IMG_9455 IMG_9444

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!