Tower Run, un succes la prima ediție – FOTO

HomeActualitate

Tower Run, un succes la prima ediție – FOTO

În premieră pentru Satu Mare, de Zilele Orașului Satu Mare, a avut loc competiția de urcat scări în Palatul Administrativ, Tower Run. Cu începere de l

Medalie de aur pentru Mani Gyenes în Spania. Felicită-l și tu!
A inceput cea mai importantă competiție de Beach Volley din România
Vasi Fușle Jr. a obținut aurul în prima competiție de judo la care a participat de când s-a mutat în Anglia
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În premieră pentru Satu Mare, de Zilele Orașului Satu Mare, a avut loc competiția de urcat scări în Palatul Administrativ, Tower Run. Cu începere de la ora 15, concursul a avut 32 de temerari la start, care și-au testat puterea picioarelor și rezistența plămânilor.

În total au avut de urcat 15 etaje, o diferență de nivel de 50 de metri, distanță care s-a dovedit a fi o adevărată provocare pentru cei mai mulți dintre ei. Totuși, au fost unii, mai bine antrenați, care au reușit să scoată un timp extrem de bun. Unul dintre concurenți, cu numărul trei, a impus baremul de timp, respectiv 1 minut și 19 secunde, timp care a fost de top pentru urcatul celor aproximativ 300 de trepte.

Participanții au fost împărțiți în categorii, bărbați și femei, dar și în funcție de vârstă, 18-35 ani și peste 35 de ani. Premiile din acest an au fost cuprinse între 100 și 300 de lei pentru toți câștigătorii de la toate categoriile.

Pentru anul viitor se pregătește o nouă ediție, la care se dorește să fie un premiu mult mai mare care să aducă la linia de start sportivi de performanță.

IMG_9482 IMG_9483 IMG_9485 IMG_9484

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!