HomeActualitate

Un puști, autorul mai multor furturi din mașini. Acționa în centrul orașului

În cursul zilei de ieri, 29.05.2017, a mai fost identificat şi prins unul dintre presupuşii autori de furturi din autoturisme care acţionează pe raza

Un hot a fost prins de un jandarm dupa ce s-a laudat in gura mare ca a furat dintr-un magazin de haine
Doi copii din Socond au fost prinși la furat lemne
O bătrână din Negrești a fost prădată de o fată, în timp ce muncea în grădină
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În cursul zilei de ieri, 29.05.2017, a mai fost identificat şi prins unul dintre presupuşii autori de furturi din autoturisme care acţionează pe raza municipiului Satu Mare.

 

Polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, au reuşit identificarea unui minor de 17 ani din comuna Botiz, pe care îl bănuiesc de comiterea mai multor furturi din autoturisme.

Un aport însemnat în administratrea probatoriului l-au avut în acest caz şi specialiştii criminalişti care au prelevat și ridicat  cu ocazia cercetării la faţa locului un fragment de urmă papilară,  examinată şi comparată ulterior în sistemul AFIS, rezultatele conducând către tânărul în cauză.

Din cercetări a reieşit faptul că în noaptea de 22/23.05.2017, acesta a pătruns în trei autoturisme parcate în diferite zone ale oraşului, din care a sustras diverse bunuri, cauzând un prejudiciu total de 2400 lei.

Cercetările continuă cu bănuitul  în stare de libertate, în vederea stabilirii întregii stări de fapt, în cadrul dosarului penal în care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!