Angajații Draxlmaier pregătesc o nouă grevă în Hala3

HomeActualitate

Angajații Draxlmaier pregătesc o nouă grevă în Hala3

Situații de la Draxlmaier, cel mai mare angajator din județul Satu Mare este departe de a se fi rezolvat odată cu schimbarea managerului. Se pare că s

Grevă în Spital. Se amână operații și se preiau doar urgențele
Greva în una din cele mai mari fabrici din județ. Patronul vrea să își plătească angajații cu rebuturi din producție
Draxlmaier isi prezinta punctul de vedere cu privire la greva de dimineata
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Situații de la Draxlmaier, cel mai mare angajator din județul Satu Mare este departe de a se fi rezolvat odată cu schimbarea managerului. Se pare că starea tensionată se păstrează, nici noul manager nereușind să răspundă cerințelor angajaților în maniera în care ei și-ar fi dorit.

Reprezentanții angajaților și conducerea firmei au avut o nouă întâlnire, în urma căreia angajații au plecat la fel de nemulțumiți ca în rândurile trecute, după cum se afirmă într-un mesaj pe pagina de Facebook.

„În urma ședinței cu domnu Kaufmann și reprezentanții salariaților am ajuns la concluzia că pur și simplu suntem luați de proști.”, începe textul adresat angajaților Draxlmaier.

Acesta cu continuă cu anunțul unei greve pregătite pentru vineri, 2 iunie, cu începere de la ora 7:00. De această dată se cere participarea angajaților din toate halele, aceștia fiind nevoiți să țină legătura cu cei din Hala3 pentru a afla dacă greva se desfășoară sau nu.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!