O nouă vară de coșmar pentru sătmăreni. Lucrările la podul Decebal se reiau aproape de la zero

HomeActualitate

O nouă vară de coșmar pentru sătmăreni. Lucrările la podul Decebal se reiau aproape de la zero

Sătmărenii au trecut vara trecută printr-o perioadă extrem de grea, mai ales din punct de vedere al traficului, după ce podul Decebal a fost parțial î

Care e explicația primăriei pentru gropile de pe podul Decebal și când se vor repara ele
Noroc cu vremea bună! Primăria repară, în sfârșit, scările de urcare pe Podul Decebal
Poliția, “vinovată” de starea trotuarelor de pe Podul Decebal. Ce au propus aceștia și de ce sunt mai deștepți decât proiectanții
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sătmărenii au trecut vara trecută printr-o perioadă extrem de grea, mai ales din punct de vedere al traficului, după ce podul Decebal a fost parțial închis pentru reparații capitale, dar și din punct de vedere al confortului, în perioada lucrărilor făcându-se mult praf și deranj.

Deși toată lumea credea că această perioadă s-a încheiat, după ce podul a fost redat traficului, se pare că urmează o nouă vară cu o situație similară. Totul se trage de la asfaltul de pe pod, care a crăpat și s-a sfărmat la câteva luni după finalizarea lucrării. La momentul descoperirii fisurilor s-au luat probe de asfalt și s-au trimis la analiză la un laborator din Cluj.

Se pare că asfaltul respectă normele și este de calitate, dar de vină pentru fisuri ar fi tehnologia folosită la turnarea celor două straturi. Primăria nu are de gând să lase situația așa și va chema la discuții toți factorii implicați în repararea podului. Din câte se pare singura soluție care va fi acceptată de municipalitate este frezarea celor două straturi de asfalt deja turnare și turnarea altora, unde să se foloseasca metoda care să garanteze rezistența asfaltului.

Se pare că pe sătmăreni îi așteaptă o nouă vară de foc cu cozi lungi la urcarea pe pod, din ambele sensuri.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!