Ștrandul din Satu Mare se deschide joi, de 1 Iunie

HomeActualitate

Ștrandul din Satu Mare se deschide joi, de 1 Iunie

Multă lume a așteptat în acest an deschiderea ștrandului din Satu Mare. Lumea a fost nerăbdătoare încă de la sfârșitul lunii aprilie ca porțile zonei

Bărbat găsit în putrefacție în propria casă. Vecinii au chemat poliția când nu au mai suportat mirosul
Fostul chestor Liviu Tăut, condamnat la 3 ani de închisoare, alături de polițistul care îl ajuta
Un șofer care a accidentat un biciclist si apoi a fugit, a fost prins după 5 zile de polițiștii din Negrești Oaș
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Multă lume a așteptat în acest an deschiderea ștrandului din Satu Mare. Lumea a fost nerăbdătoare încă de la sfârșitul lunii aprilie ca porțile zonei de agrement să se deschidă pentru a-și putea petrece câteva ore în piscinele cu apă rece, la soare sau în apa termală.

La o lună după data 1 mai, cea obișnuită pentru deschiderea sezonului estival, Nord Vest Termal Park își deschide porțile pentru sătmăreni.

„Deschide joi, pe 1 iunie. Am păstrat totul ca anul trecut, atât ospitalitatea ștrandului cât și prețurile de anul trecut, nu am pus nimic în plus, ca lumea să aibă acces facil”, a declarat Beny Tânțaș.

Ștrandul sătmărean practică prețuri de 10 lei pentru copii și pensionari și 20 pentru adulți, cu reducerea cunoscută deja, pentru intrarea după ora 17:30.

Ștrandul are șașe bazine, din care unul cu apă termală și două pentru copii, alături de trei piscine cu apă rece, și un râu curgător de peste 200 de metri, unde lumea se poate da cu colacele.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!