UNIC în Satu Mare! Distracție și educație pentru copii, pe perioada verii, la Wonder Kids After School

HomeActualitate

UNIC în Satu Mare! Distracție și educație pentru copii, pe perioada verii, la Wonder Kids After School

Ești un părinte ocupat și vacanța de vară a copilului te frământă, pentru că nu știi cu cine să îl lași? Bunicii sunt și ei ocupați și oricum nu se de

Peste 60 de femei din comunitățile de rromi din județ au acceptat să își pună sterilete
Două scoli fără încălzire din județul Satu Mare, obligate să suspende cursurile pentru trei zile
Sătmăreanul care a gătit pentru Maradona și Platini, gătește pentru sătmăreni la STOP3 Bistro. Preparate de excepție!!!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ești un părinte ocupat și vacanța de vară a copilului te frământă, pentru că nu știi cu cine să îl lași? Bunicii sunt și ei ocupați și oricum nu se descurcă cu temele de vacanță ale celui mic? Atunci ești un părinte care are nevoie de echipa fantastică de la Wonder Kids AfterSchool, un grup de cadre didactice dedicate muncii lor, care stau la dispoziția ta pe toată perioada vacanței.

La Wonder Kids AfterSchool copilul tău poate să aibă parte de o vacanță plină de distracție, dar fără să neglijeze temele primite la școală și educarea continuă. Pe lângă joaca de care poate avea parte la orice spațiu de joacă, aici cel mic are parte de ajutor în realizarea temelor, dar mai ales de cursuri de limbi străine, respectiv engleză și germană. Câ timp se va afla la Wonder Kids AfterSchool copilul dumneavoastră va avea parte de două mese principale și o gustare, iar dacă aveți un copil cu program de somn laamiază, acesta va putea dormi în unul din spațiile amenajate special în acest sens, la etajul clădirii, pentru a nu fi deranjat de cei care rămân jos la joacă.

Echipa de la Wonder Kids AfterSchool  este formată dintr-o învățătoare și o educatoare, care se oferă să ofere copilului dumneavoastră cele mai frumoase clipe în vacanță și să creeze împreună cu el amintiri de neuitat. Programul lor de muncă în vacanță este de la 8 la 18, astfel încât dumneavoastră puteți să vă faceți liniștiți munca. Ofertele sunt realizate pe zi, săptămână și pe lună.

Pe lângă programul de tabără de vară, cei de la Wonder Kids AfterSchool organizează și petreceri pentru cei mici, dar nu se rezumă doar la a-i lăsa să se joace într-un spațiu amenajat pentru ei ci le oferă jocuri educative, necesare dezvoltării lor. Iar în timpul anului școlar puteți apela la aceeași echipă pentru afterschool cu sau fără masă inclusă, cu ajutor la teme și chiar ateliere educative, pentru preșcolari.

Cei interesați pot apela echipa Wonder Kids AfterSchool la numărul de telefon: 0746427602 sau la sediu, pe strada Dsida Jeno nr. 2

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!