Surpriza Unicarm pentru un băimărean – o bucată de metal în ciolan

HomeActualitate

Surpriza Unicarm pentru un băimărean – o bucată de metal în ciolan

Nu mică i-a fost surpriza unui băimărean, când în ciolanul cumpărat de la magazin, a găsit când a ajuns acasă, o bucată de metal. Omul a intrat înt

Peste 100 kg de produse din carne și produse lactate au fost confiscate și distruse de inspectorii DSVSA
Zeci de amenzi, sute de kilograme de carne confiscată și puțini miei tăiați de Paște în Satu Mare
Peste 100 kg de produse alimentare au fost confiscate și incinerate. Erau un pericol
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Nu mică i-a fost surpriza unui băimărean, când în ciolanul cumpărat de la magazin, a găsit când a ajuns acasă, o bucată de metal.

Omul a intrat într-un magazin Auchan pentru a-și lua o bucată de ciolan cu care avea de gând să își prepare masa, dar când l-a scos din ambalaj a avut parte de o surpriză. O bucată de metal ascuțită și cu găuri era înfiptă în bucata de carne proaspăt cumpărată.

După ce s-a documentat puțin și a întrebat câțiva prieteni, omul a aflat că metalul cu pricina este de fapt un cap de la aparatul cu care carnea se injectează cu soluție salină, pentru a rezista mai mult. Cel mai probabil acel cap de metal s-a rupt în carne și nimeni din cei de pe linia de producție nu a fost interesat să o recupereze.

Omul afirmă că se va adresa Oficiului pentru Protecția Consumatorului, având asupra sa tot ce are nevoie – bucata de carne, bucata de metal, ambalajul și bonul fiscal care să îi ateste achiziția produsului. El a postat pozele și un text al întâmplării sale pe Facebook, unde a primit încurajări să se adreseze organelor de control, dar în aceeași măsură au existat și susținători ai firmei sătmărene, care afirmă că totul este o făcătură.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!