Poze care au „scăpat” de la aniversarea UNICARM – 20 de ani. Vasile Lucuț nu a dorit să apară nimic public

HomeActualitate

Poze care au „scăpat” de la aniversarea UNICARM – 20 de ani. Vasile Lucuț nu a dorit să apară nimic public

Deși deținătorul firmei Unicarm nu a dorit să fie nimic public din ceea ce s-a petrecut la aniversarea de 20 de ani a companiei sale, marșând pentru d

Un tânăr cu tupeu a intrat într-o casă din Ardud și a furat toți banii care i-a găsit – proprietarul muncea în curte
Oamenii de afaceri au încununat un an de muncă la „Balul Oamenilor de afaceri” : „Cifra de afaceri a crescut”
Ștrandul vechi, din zona inundabilă a Someșului, subiect în presa națională
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Deși deținătorul firmei Unicarm nu a dorit să fie nimic public din ceea ce s-a petrecut la aniversarea de 20 de ani a companiei sale, marșând pentru discreție și consumarea evenimentului doar între porțile Unicarm, totuși multe poze au scăpat. Invitații nu s-au abținut să nu scoată telefoanele și să imortalizeze diferite momente din eveniment, pe care mai apoi le-au postat pe Facebook. Printre aceștia sunt Daniela Moiș, deținătoarea Ankora, Marcel Buzilă de la MB Europa, Dinu Birtoc – primar al comunei Călinești Oaș, dar și angajați ai Unicarm sau  colaboratori.

Evenimentul a fost unul grandios, cu invitați nenumărați, dar și cu artiști de renume ca Elena Gheorghe, Varu Săndel, Aurel Tămaș sau soți Giurgi. Aceștia au dat tonul distracției la aniversarea a 20 de ani de când compania Unicarm a apărut pe piața, aceasta dezvoltându-se incredibil din acel moment până în prezent, respectiv de la un abator, la linie de procesare a cărnii de porc, iar mai apoi la o fabrică în toată regula, care a fost completată în ultimii ani cu o fabrică de lapte și produse lactate și una de panificație. La menținerea acestui imperiu, care i-au adus lui Vasile Lucuț în conturi aproximativ 80 milioane euro, contribuie zilnic aproimativ 2800 de angajați.

Vă prezentăm în continuare o selecție din pozele postate de invitații lui Vasile Lucuț pe rețelele de socializare.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!