50 de polițiști vor fi prezenți la bac. Îi vor supraveghea pe elevi la ieșirea de la examen

HomeActualitate

50 de polițiști vor fi prezenți la bac. Îi vor supraveghea pe elevi la ieșirea de la examen

Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor, poliţia sătmăreană a suplimentat

BACALAUREAT 2020!!! Rezultate – O singură medie de 10 în județul Satu Mare
Procentul de promovare la Bac, după contestații, este de 69,25%
Absolvenții care au susținut azi proba la română la bac nu s-au speriat de „Moara cu Noroc” și „Ion”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor, poliţia sătmăreană a suplimentat dispozitivul curent care acționează pentru siguranța comunității

 

 

Astfel, aproximativ 50 de  polițiști vor asigura, la nivel judeţean, măsurile de ordine publică pe perioada desfășurării examenului de Bacalaureat din acest an, în dispozitivul curent suplimentat care acționează pentru siguranța comunității.

Pentru buna organizare a activităților, în proximitatea celor 31 centre    de   examen   vor   fi   prezenți  atât   polițiști de  ordine  publică  şi poliţie      rutieră  cât şi de la  alte  structuri specializate ale poliției.
Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează siguranţa publică. În acest sens,  centrele de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

Măsurile luate pentru perioada în care se va desfășura examenul de Bacalaureat au un caracter preventiv și sunt menite să asigure ordinea publică, astfel încât elevii și părinții să beneficieze un climat de liniște și normalitate în zonele unde vor avea loc asemenea activități.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!