Cinci frați au nevoie de noi! Să le aducem puțin speranță în copilăria săracă pe care o au

HomeActualitate

Cinci frați au nevoie de noi! Să le aducem puțin speranță în copilăria săracă pe care o au

Cici frați, dintrecare patru băieți și o fată, fac primii pași în această lume, punându-i o etichetă de tristețe și lipsă de speranță. Ei locuiesc în

„Groapa lui Gyuszi”, din nou subiect de dispute în mediul online
Copiii de la Casa de Copii „Ștefania” din Oar au împobodit bradul ECO din Casa Verde
Drumul „de pe Marte” pe care copii și adulți sunt nevoiți să îl străbată zilnic
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cici frați, dintrecare patru băieți și o fată, fac primii pași în această lume, punându-i o etichetă de tristețe și lipsă de speranță. Ei locuiesc în satul Sărătura, localitatea Ardud, într-o familie fără prea mari posibilități financare.

Fetița este cea mai mică dintre ei, având sub un an, restul fiind cu vârste cuprinse între 1 și 9 ani. Aceștia nu au parte de părinți înstăriți care să le ofere o viață fără griji, motiv pentru care copilăria lor nu este tocmai cea mai fericită. Mama lor este casnică, în concediu de creștere a copilului, tatăl fiind singurul care aduce un salar în casă, dar și acesta mult sub nevoile unei familii cu 7 membri. Este de apreciat însă, că în ciuda condițiilor grele în care trăiesc, cei mici merg la grădiniță, respectiv școală. Din păcate pentru ei, aceștia nu au nici pământ pe care să îl muncească, pentru a-și produce hrana sau a-și rotunji veniturile.

Un sătmărean care are casă și teren în zonă a descoperit această familie și nevoile ei și face apel la ajutorarea lor. Cei mici au nevoie de haine, alimente neperisabile și jucării, cât să înlocuiască obiectele din curte cu care se joacă acum, cu niște jucării potrivite vârstei lor.

O mână de ajutor în acest sens oferă și agenția de turism Paralela45, care s-a oferit nu doar să ajute copiii, ci să fie și punct de colectare pentru diverse donații, la sediul de pe strada Iuliu Mnaiu nr.2, în incinta Ankora Mall. Aici lucrurile pentru cei mici se pot dona până sâmbătă la ora 14.

Pentru alte detalii și informații privind modul de a-i ajuta pe cei mici, se poate lua legătura cu cel care a descoperit familia – Răzvan Țiplea – 0754832147 sau cu Mircea Spătar – Paralela45 – 0747696601

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!