Patru elevi jandarmi se află în practică la Jandarmeria Satu Mare

HomeActualitate

Patru elevi jandarmi se află în practică la Jandarmeria Satu Mare

Incepând de luni 12 iunie a.c, în conformitate cu prevederile legale în vigoare,  patru elevi, din anul I de studiu, ai Şcolii Militare  de Subofiţeri

Patru elevi au început practica la Inspectoratul de Jandarmi Satu Mare
Jandarmii sătmăreni și-au surprins colegele și doamnele care le-au ieșit în cale cu flori
Te tentează o carieră în domeniul militar? Jandarmeria Satu Mare recrutează candidaţi pentru Şcolile Militare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Incepând de luni 12 iunie a.c, în conformitate cu prevederile legale în vigoare,  patru elevi, din anul I de studiu, ai Şcolii Militare  de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni îşi desfăşoară stagiul de practică  prevăzut în programa de învăţământ, la  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Cei patru elevi jandarmi au fost primiţi de şeful unităţii – colonelul Ovidiu – Adrian Popa, care le-a urat succes în această ultimă etapă practică. Pentru ca tinerii să aibă parte de un stagiu de practică cât mai eficient, au fost repartizaţi unor jandarmi cu vastă experienţă profesională care-i vor consilia şi monitoriza permanent pe întreaga perioadă de pregătire.

Timp de 6 săptămâni, elevii jandarmi, vor participa la misiunile unităţii, în cadrul cărora vor putea pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs în cadrul misiunilor de ordine publică.

Trebuie menţionat faptul că cei 4 elevi – jandarmi sunt originari de pe meleaguri sătmărene, au fost selecţionaţi şi recrutaţi la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare, iar la absolvirea şcolii, vor fi încadraţi în unitatea noastră

Sursa: IJJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!