Un bătrân de 94 de ani din Tășnad s-a luat la bătaie cu hoțul care l-a jefuit

HomeActualitate

Un bătrân de 94 de ani din Tășnad s-a luat la bătaie cu hoțul care l-a jefuit

  Poliţia din Tăşnad a fost sesizată ieri,  13.06.2017, în jurul orei  12:00, de către un bărbat de 94 de ani din Tăşnad, despre faptul că în

Două grupări puse pe scandal s-au războit în centrul comunei Valea Vinului. Poliția i-a „împrăștiat”
Bătaie la Carei. Un bărbat a ajuns de la chef la spital cu fața „spartă”
O fată de 16 ani a fost bătută de două femei până a ajuns în spital. Motivul INCREDIBIL
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

 

Poliţia din Tăşnad a fost sesizată ieri,  13.06.2017, în jurul orei  12:00, de către un bărbat de 94 de ani din Tăşnad, despre faptul că în urmă cu o jumătate de oră a fost victima  unei tâlhării.

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, a fost constituită o echipă mixtă de cercetare, formată din poliţişti judiciarişti şi tehnician criminalist, care, la scurt timp de la sesizare, a reuşit identificarea principalului bănuit de comiterea faptei în persoana unui bărbat de 39 de ani din localitate.

Din cercetări a rezultat că în jurul orei 11.30, cel în cauză s-a prezentat la locuinţa victimei  sub pretextul că intenţionează să cumpere mobilier, şi profitând de neatenţia victimei, a luat de pe masă 1 100 lei.

Victima a sesizat la timp  intenţia bărbatului şi a intervenit încercând să-l oprească să plece şi să-şi recupereze banii, dar a fost împinsă, iar în urma căzăturii s-a lovit în zona capului şi a picioarelor.  În cele din urmă, agresorul a părăsit locuinţa victimei, luând cu el 200 de lei.

Pe baza descrierii semnalmentelor  şi a activităţilor specifice desfăşurate de către poliţişti, cel în cauză a fost prins şi reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unor măsuri preventive, în cadrul dosarului penal în care acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de  tâlhărie.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!