Va rămâne sau nu Gabriel Leș Ministrul Apărării dacă Dragnea îl schimbă pe primul ministru Grindeanu?

HomeActualitate

Va rămâne sau nu Gabriel Leș Ministrul Apărării dacă Dragnea îl schimbă pe primul ministru Grindeanu?

E agitație mare în aceste zile în PSD la nivel național. Partidul de Guvernare nu se mai regăsește în activitatea primului ministru Sorin Grindeanu, i

Primul mesaj al lui Gabriel Leș, după ocuparea funcției de Ministru al Apărării Naționale
Ministrul sătmărean, la întâlnire cu americanii
OPINIE! La ce bun un ministru la apărare, tocmai din Satu Mare?
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

E agitație mare în aceste zile în PSD la nivel național. Partidul de Guvernare nu se mai regăsește în activitatea primului ministru Sorin Grindeanu, iar liderul social democraților i-a cerut acestuia să își dea demisia. Sorin Grindeanu a refuzat în primă fază și spiritele în PSD s-au aprins.

Social democrații au avut o ședință în cursul serii de marți, care s-a întins până în noapte, departe de ochii presei, unde, cel mai probabil, subiectul principal a fost schimbarea Guvernului Grindeanu. Presa națională afirmă că există și o analiză a miniștrilor din acest cabinet, analiză care indică faptul că liderul social democrat este mulțumit doar de 5 miniștri, respectiv de :Sevil Shhaideh (Dezvoltare), Lia Olguta Vasilescu (Muncă), Carmen Dan (Interne), Petre Daea (Agricultură) şi Mircea Dobre (Turism),scrie ziarul Adevărul.

Sătmăreanul Gabriel Leș, Ministrul Apărării Naționale nu se regăsește între cei cinci miniștri care își vor continua probabil activitatea în ministerele pe care le-au primit în iarnă. Deși acesta nu a avut apariții publice negative cauzate de persoana sa, se pare că zilele lui sunt numărate în funcția de ministru, dacă tot acest val de schimbări se confirmă.

Considerați că ministrul Gabriel Leș merită că continue la Ministerul Apărării Naționale?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!