În timp ce în Satu Mare muncesc firme de „import”, firmele sătmărene sunt expulzate: „Ne-ar place să muncim doar acasă”

HomeActualitate

În timp ce în Satu Mare muncesc firme de „import”, firmele sătmărene sunt expulzate: „Ne-ar place să muncim doar acasă”

Nu de puține ori se întâmplă ca firme cu sediul social în Satu Mare, create aici de oameni ai locului, să fie nevoite să iasă din județ pentru a găsi

Firma care execută lucrările la pod își bate joc de sătmăreni și „i se rupe” de ultimatumurile primăriei
Aceeași firmă, altă grozăvie! Locuitori lăsați fără trotuar în fața blocului
Au pornit din Satu Mare, dar au modernizat alte județe. Firma care „a băgat apa” în jumătate Ardealul
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Nu de puține ori se întâmplă ca firme cu sediul social în Satu Mare, create aici de oameni ai locului, să fie nevoite să iasă din județ pentru a găsi contracte și proiecte la care să muncească.

Este și cazul firmei SC Hidro Construct Satu Mare SRL, o firmă cu capital privat 100% românesc, care a pornit în 2011 în domeniul construcțiilor, având ca principal obiect de activitate lucrări de pregătire a terenului, canalizări și alimentări cu apă.
„Execuția acestor lucrări se asigură la un nivel de performanță corespunzător exigențelor tehnice solicitate de standardele și legislația în vigoare. Activitățile și lucrările societății sunt executate cu personal de înaltă și medie calificare, cu expriență acumulată la lucrări cu caracter deosebit. Noi nu ne-am prea găsit locul acasă la multe proiecte, motiv pentru care am plecat în alte județe la licitații. Oriunde am fi muncim totuși, cu același interes și dăruire”, explică Andrada Nocaci,unul din reprezentanții firmei.

Din cauza abundenței de firme importate în Satu Mare, sătmărenii nu avut parte de prea multe lucrări, așa că nu au avut încotro și au acceptat șantiere în alte zone din țară,precum Harghita, Sibiu iar acum desfășoară activitatea în zona Moldovei. Indiferent de locație, se consideră că activitatea lor este aducătoare de profit în județul Satu Mare, în timp ce toate celelalte firme care nu au sediul în județul Satu Mare exportă capital de la noi spre orașele lor de reședință.

„Misiunea fundamentală a societății SC HIDRO CONSTRUCT SATU MARE SRL este de a face o diferență printr-o contribuție pozitivă în viața comunității, fiind un permanent exemplu de profesionalism și calitate în execuția lucrărilor. Ne-ar place să muncim doar „acasă”, în Satu Mare și să ne aducem contribuția direct aici în dezvoltarea județului, dar dacă nu se poate, suntem deschiși să facem și deplasări. Oricum impozitele și taxele le plătim aici, folosim angajați din Satu Mare, deci noi considerăm că ne facem datoria morală față de locul de unde ne tragem”, mai afirmă Andrada Nocaci

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 1
DISQUS: 0