Vasi Fușle este arbitru continental la Campionatele Europene de Judo pentru veterani

HomeActualitate

Vasi Fușle este arbitru continental la Campionatele Europene de Judo pentru veterani

În perioada 15-18 iunie, au loc în Croația, la Zagreb, Campionatele Europene de Judo pentru veterani. România este reprezentată de un loc de 15 sporti

Sportivii de la CSM – CS Fușle Security s-au întors cu trei medalii de la ultima competiție din acest an
Spotivii de la CSM-CS Fusle Security au dominat podiumul la memorialul „Preda Lucian”
Vasile Fușle Jr. va arbitra la unul dintre cele mai puternice concursuri internaționale de judo
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În perioada 15-18 iunie, au loc în Croația, la Zagreb, Campionatele Europene de Judo pentru veterani. România este reprezentată de un loc de 15 sportivi, singurul arbitru român care a făcut deplasarea la Zagreb cu această ocazie fiind sătmăreanul Vasi Fușle.

Așa cum a obișnuit deja iubitorii de judo, Vasi Fușle își trece în palmaresul de arbitru o nouă competiție, această ramură, a arbitrajului fiind cea pe care dorește să facă performanță în continuare și unde să cunoască o evoluție majoră. Aceste campionate și în special faptul că este singurul român delegat sunt o dovadă că sătmăreanul este puspe treabă.

Competiți a adunat la start câteva sute de sportivi din 40 de țări.  Aceasta este dedicată foștilor mari sportivi care s-au retras din competițiile mari, continuând la categoria veterani. Vârsta minimă pentru a se putea înscrie la această competiție este de 30 de ani, iar cel mai în vârstă concurent trece de 70 de ani. Totuși vârsta nu îi împiedică pe aceștia să lupte ca în tinerețe și să facă spectacol pe tatami.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 2
DISQUS: 0