Samfest Jazz revine la Satu Mare după ani buni de pauză

HomeActualitate

Samfest Jazz revine la Satu Mare după ani buni de pauză

Un festival care a pus Satu Mare pe harta iubitorilor de muzică și de festivaluri revine la Satu Mare după ani de zile în care a fost uitat. Samfest J

Vineri începe Samfest Jazz International. Trei zile de concerte și relaxare la Turnul Pompierilor
Samfest Jazz International, între 22-24, la Turnu Pompierilor
Patru zile deosebite, Samfest Jazz a fost o reușită
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un festival care a pus Satu Mare pe harta iubitorilor de muzică și de festivaluri revine la Satu Mare după ani de zile în care a fost uitat. Samfest Jazz International va avea loc în perioada 22-25 iunie, în parcul de la Turnul Pompierilor.

Organizatorii acestui eveniment își doresc să readucă odată cu acest festival și atmosfera care o creează muzica jazz și oamenii care iubesc această muzică. Se doresc patru zile pline de relaxare, muzică bună, oameni dornici să-și bucure simțurile cu acordurile unora dintre cele mai bune trupe de jazz care au ajuns vreodată la Satu Mare.

„Cu pași mici și pe alocuri nesiguri, începem o nouă-veche aventură în lumea jazz-ului, proiect de suflet și ”brand”: Samfest Jazz International. Spre bucuria noastră și a celor care ne-au susținut dintotdeauna, a sătmărenilor care apreciază cultura, simplitatea și frumosul.”, afirmă organizatorii.

Samfest Jazz International se va desfășura în parcul de la Turnul Pompierilor, fiind o locație open-air, cu speranța că vremea va ține cu acest eveniment. În caz contrar concertele se vor ține în Filarmonica Dinu Lipatti.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!