Doliu în lumea organizatorilor de evenimente din Satu Mare. Attila Antal s-a stins din viață

HomeActualitate

Doliu în lumea organizatorilor de evenimente din Satu Mare. Attila Antal s-a stins din viață

Avea sute de prieteni și de oameni care îl apreciau pentru energia pozitivă și dăruirea cu care realiza toate lucrurile pe care și le propunea. Cu toț

Crăciun cu gunoiul până sub geam în cartierul Soarelui
Gherța e încă în stare de șoc după sinuciderea lui Alex. Ce declară profesorii și mătușa copilului despre moartea lui
Minor din Sanislău cercetat de polițiști. A furat un laptop în valoare de 2.100 de lei
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Avea sute de prieteni și de oameni care îl apreciau pentru energia pozitivă și dăruirea cu care realiza toate lucrurile pe care și le propunea. Cu toții au rămas șocați însă când au aflat că Attila Antal s-a stins din viață.
Cu o săptămână și ceva înainte de a se bucura de petrecerea de 50 de ani, Attila Antal și-a dat ultima suflare pe patul de spital. S-a prezentat medicilor în dimineața zilei de luni, acuzând că nu se simte bine, ca la doar câteva ore mai târziu să decedeze sub ochii medicilor, răpus de un infarct.
Attila Antal s-a remarcat prin munca neobosită pe care a depus-o pentru țelurile sale, fie că a fost vorba de crearea unei rețele de vânzători de cafea, de vânzători de medicamente, dar mai ales în organizarea de târguri de nunți. Cele mai mari și mai de interes târguri de nunți au purtat semnătura sa, acestea adunând zeci de expozanți și mii de vizitatori.Ultimul eveniment de acest gen l-a organizat chiar în această primăvară, cu gândul să ducă la două numărul de târguri de peste an,tocmai din cauza cererii foarte mare din partea prestatorilor de servicii.
Toțicei care l-au cunoscut au primit vestea cu multa tristețe, mesajele care ei i le adresează în mediul online fiind de-a dreptul sfâșietoare. Oamenilor le este greu să înțeleagă și să accepte că un om atât de activ și plin de viață a putut să dispară dintre ei de la o zi la alta.
Attila Antal a lăsat în urmă o parteneră de viață și doi copii.
Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!