Primăria Satu Mare desființează provizoriu stația de microbuze de sub podul Decebal

HomeActualitate

Primăria Satu Mare desființează provizoriu stația de microbuze de sub podul Decebal

Începând de joi, 22 iunie, punctul de îmbarcare/debarcare pentru curse regulate județene, interjudețene din parcarea de sub podul Decebal se desfinț

Se aglomerează circulația pe strada Martirilor Deportați. Microbuzele vor avea stații acolo
Autogara de lângă finanțe are zilele numărate. Navetiștii lor fi nevoiți să ia busul până în oraș, căci vor fi mutați la periferie
Uber de Satu Mare – “Pelicanii” din parcarea Lebăda, prădătorii transportatorilor
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Începând de joi, 22 iunie, punctul de îmbarcare/debarcare pentru curse regulate județene, interjudețene din parcarea de sub podul Decebal se desfințează temporar.
Decizia a fost luată luni, 19 iunie, în cadrul Comisiei de Siguranța Circulației, ca urmare a lucrărilor de reabilitare care vor fi realizate la partea inferioară a podului. Staționarea în puncte de îmbarcare/debarcare ( stațiile de autobuz) este strict interzisă. Toate societățile de transport vor folosi în mod obligatoriu autogările prevăzute cu licențele de transport.
Rugăm societățile care prestează servicii de transport călători să respecte prevederile H.C.L 157 /10.09. 2015 și H.C.L 233 / 27.10. 2016. De asemenea, în cadrul aceleiași întâlniri, membrii Comisiei de Siguranța Circulației au dat acord favorabil pentru realizarea pe Drumul Careiului a interesecției cu sens giratoriu, în dreptul intrării în parcarea viitorului mega mall.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!