Ești curios cum arată Penitenciarul în interior? Vino marți la „Ziua Porților Deschise”!

HomeActualitate

Ești curios cum arată Penitenciarul în interior? Vino marți la „Ziua Porților Deschise”!

Marți, 27 iunie, Penitenciarul Satu Mare își deschide larg porțile pentru toți cei care sunt curioși ce înseamnă această instituție în spatele ziduril

Liniște în penitenciarul Satu Mare. Deținuții nu se plâng de condiții
Deținuți înghesuiți. Penitenciarul din Satu Mare este cel mai aglomerat din țară.
Deținuții de la Penitenciarul Satu Mare au făcut cadouri persoanelor cu dizabilități
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Marți, 27 iunie, Penitenciarul Satu Mare își deschide larg porțile pentru toți cei care sunt curioși ce înseamnă această instituție în spatele zidurilor și a porților care par de neclintit. Sunt multe poveștile despre ce carceră și ceea ce se petrece în spatele gratiilor, dar cele mai multe dintre acestea sunt doar povești. Cei care doresc să se lămurească, pot face o vizită în interiorul penitenciarului, pentru a se lămuri.

„ În intervalul orar 12-14 este asteptat publicul larg care va avea posibilitatea să vada ce se “ascunde” dincolo de poarta închisorii sătmărene. Un grup de elevi ai Colegiului Tehnic Ion I. C. Bratianu va participa la “Biblioteca vie”, unde 3 cărți vii (persoane private de libertate) se vor lăsa citite şi răsfoite de către elevi.
Cei care doresc sa viziteze instituția trebuie să aibă asupra lor cartea de identitate valabilă şi să se supună controlului de detectare a obiectelor interzise.”, se arată în anunțul Penitenciarului Satu Mare.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!