Controale făcute de către poliţişti în acest weekend! Oameni lăsaţi fără permis

HomeActualitate

Controale făcute de către poliţişti în acest weekend! Oameni lăsaţi fără permis

În dimineaţa zilei de 23.06.2017, în cadrul unei acțiuni punctuale desfăşurate pe DN 19 pe raza comunei Pişcolt, cu participarea poliţiştilor din cadr

74 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 15 275 lei pe parcursul zilei de ieri
„Pradă” bună. 7 mașini cu nereguli în doar trei ore, descoperite de inspectorii RAR circulând prin Apa
Și în acest weekend polițiști au actionat pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În dimineaţa zilei de 23.06.2017, în cadrul unei acțiuni punctuale desfăşurate pe DN 19 pe raza comunei Pişcolt, cu participarea poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier, Biroului Rutier Satu Mare şi Biroului Rutier Carei.  Acțiunea a avut ca scop creșterea gradului de siguranță rutieră, prin depistarea participanților la traficul rutier care nu respectă regulile de circulație pe drumurile publice.

Polițiștii rutieri au urmărit conștientizarea conducătorilor auto cu privire la pericolele la care se expun prin nerespectarea regimului legal de viteză precum și necesitatea adoptării unui comportament preventiv de către toți participanții la traficul rutier.

În  total, în cele cele două zile, polițiștii din teren au constatat 113 abateri de la regimul rutier, aplicând sancțiuni contravenționale, în valoare de 25 970 lei. De asemenea au mai fost reținute 13 permise de conducere pentru abateri ca nerespectarea regimului legal de viteză, nerespectarea culorii roşii a semaforului sau neacordare prioritate vehicule.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!