FOTO! Ce aventură nebună! Doi sătmăreni au „tăiat” țara în două, călare pe ATV-uri

HomeActualitate

FOTO! Ce aventură nebună! Doi sătmăreni au „tăiat” țara în două, călare pe ATV-uri

David Cristian, 44 de ani și Pop Diana, 49 de ani, sunt doi sătmăreni care s-au înhămat la o aventură nebună. S-au urcat în șaua ATV-urilor pe care le

Un tânăr din Turț, a ajuns cu ATV-ul în șanț. Era beat
Mulți cetățeni uită de permisul pentru categoriile AM, A1 și B1!
Un „zmeu” pe ATV, rupt de beat, a ieșit la plimbare prin Ardud…până când l-au prins polițiștii
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

David Cristian, 44 de ani și Pop Diana, 49 de ani, sunt doi sătmăreni care s-au înhămat la o aventură nebună. S-au urcat în șaua ATV-urilor pe care le dețin și au pornit spre mare, fără un traseu fix,fărăo hartă, ci pe unde au văzut cu ochii, peste câmpuri, drumuri de țară, brezde de pământ și mai puțin pe asfalt. Cei doi au pornit marțea trecută spre Tulcea, având în față un drum de peste 850 de km.

„Am făcut opriti la Sovata,Băile Balvanyos și la Galați. A fost un drum de patru zile, din care cam 60% l-am făcut off-road și restul asfalt. Când zic off-road mă refer la câmp întins, margini de plantații, nici măcar drumuri de țară.Partea de sud am venit mai mult pe asfalt, pentru că pe Dobrogea sunt multe lanuri de grâu și de mălai. Dacă veneam non stop pe off-road ne trebuia două săptămâni. ”, afirmă David Cristian.

Cea mai lungă din traseu a fost prima, cea în care au pornit de la Satu Mare și au rulat fără oprire până la Sovata, un traseu de 328 km, făcut în cea mai mare parte în afara șoselei.  Cea mai scurtă zi a fost ultima, ce-a de-a patra, în care au mai avut de parcurs doar 90 de km. De apreciat este atât rezistența lor, cât și a ATV-urilor pe care au parcurs atâta drum, un CFMOTO 500 si un Can-Am 450.

„Dificultăți nu prea au fost. Aici mă refer la probleme cu ATV-urile. Chiar nu ne așteptam să nu avem probleme cu ele, atâta drum, știind că nu sunt motociclete și că sunt de cursă scurtă și nu de drum lung. Din ianuarie ne-a venit ideea, am vrut să facem altceva, ceva ce nu am mai făcut. Ne-a motivat un pensionar pe care l-am întâlnit, care a venit cu ATV-ul din Portugalia, la cei 65 de ani ai săi. El avea la bord în ATV 20.000km și am zis atunci că și noi putem să facem ceva diferit, dacă el poate face atâta drum, putem și noi. ”, mai afirmă David Cristian.

Tot drumul l-a costat pe acesta undeva sub suma de 1000 lei, acești bani reprezentând costurile de deplasare și nu și pe cele de pregătire a ATV-ului. David Cristian și Pop Diana se află acum pe lioral, unde mai petrec câteva zile de relaxare, iar pe urmă vor tăia din nou țara în două, pe ATV, pentru a se întoarce acasă.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!