S-a semnat! Vin banii pentru al treilea pod

HomeActualitate

S-a semnat! Vin banii pentru al treilea pod

Proiectul celui de al treilea pod se afla pe masa Ministrului Dezvoltarii, Sevil Shaidehh. Acesta se pare ca a primit toate aprobarile necesare si ast

S-a semnat! Peste 6 luni Satu Mare trebuie să aibă proiectul pentru cel de-al treilea pod peste Someș, lângă ștrand
Exproprierile pentru construcția celui de-al treilea pod întârzie
Kereskényi Gábor: “ Am semnat contractul de finanțare pentru cea mai mare investiție din municipiul Satu Mare din ultimele decenii!”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Proiectul celui de al treilea pod se afla pe masa Ministrului Dezvoltarii, Sevil Shaidehh. Acesta se pare ca a primit toate aprobarile necesare si asteapta doar semnatura ministrului pentru ca fondurile sa fie alocate acestui proiect.
Este vorba de suma de 82 milioane lei, suma suficienta realizarii acestui pod mult asteptat. Ministrul Sevil Shaidehh va semna proiectul in cursul zilei de astazi sau cel tarziu luni, iar in termen de 30 de zile vor urma exproprierile.

“Consider ca este vorba de o investitie pe care o asteapta satmarenii de 27 ani. Foarte multi politicieni au facut promisiuni ca vor realiza aceasta investitie si ca vor face rost de bani. Eu ma bucur ca am reusit impreuna cu echipa sa facem pasi concreti sa realizam aceasta investitie. Desi nu am facut aceasta promisiune in campania electorala, am muncit pentru aceasta invesitie. In 30 iunie, indiferent de sursa de finantare, va fi gata proiectul tehnic, pe baza caruia sa putem face exproprierile si licitatia. Intre 10 si 15 iunie se va prezenta proiectul podului trei. “, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Acesta a tinut sa precizeze ca proiectul nu este doar pentru municipiul Satu Mare ci este un plus pentru intreg judetul. Multumiri a indreptat catre presedintele Consiliului Judetean Pataki Csaba si catre deputatii satmareni, unul dintre ei, Magyar Lorand, fiind prezent la conferinta de presa in care s-a facut anuntul.

” Noi, deputatii satmareni, am militat pentru acest proiect inca de cand am inceput mandatul, de cand s-a discutat proiectul bugetului pentru 2017. Urmeaza o perioada lunga si grea, licitatia nu va fi usoara pentru ca asa este legislatia din Romania, greoaie, dar sper ca pana in 2020 sa fie finalizata o investitie majora in municipiul Satu Mare”, a declarat Magyar Lorand.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!