Schimbare de situație! Cărămizile căzute în fața Hotelului Dacia, la furtuna de  săptămâna trecută, sunt de pe clădirea Parchetului

HomeActualitate

Schimbare de situație! Cărămizile căzute în fața Hotelului Dacia, la furtuna de săptămâna trecută, sunt de pe clădirea Parchetului

Sătămâna trecută, în urma unei furtuni scurte, dar de intensitate ridicată, mai multe bucăți de cărămidă au fost rupte dintr-un zid și adus de vânt pe

Hotelul Dacia se dărâmă bucată cu bucată. Un om la un pas să fie lovit de cărămizi
Se strânge lațul în jurul lui Vasile Țânțaș. Primăria câștigă primul proces pentru Hotelul Dacia
Sentință definitivă: Vasile Țânțaș condamnat la 1 an de închisoare dar scapă de amendă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sătămâna trecută, în urma unei furtuni scurte, dar de intensitate ridicată, mai multe bucăți de cărămidă au fost rupte dintr-un zid și adus de vânt pe trotuarul din fața Hotelului Dacia, unde s-au spart.

La acel moment, cunoscut fiind faptul că Hotelul Dacia se află în stare de degradare, toată lumea a afirmat că acele cărămizi au fost rupte din clădirea hotelului, mai ales că pe lateralul clădirii se vedea și o lipsă a unor cărămizi.

Se pare că lucrurile nu stau tocmai așa și acele cărămizi ar fi ajuns pe trotuar după ce au fost rupte de pe clădirea Parchetului.

„Acum am acolo o echipa de oameni și o macara pentru a verifica. Acele cărămizi nu au căzut de pe Hotel Dacia, ci de pe clădirea învecinată. Oamenii zic că mai sunt și altele gata să cadă oricând. Eu merg acum la primăriei să îi anunț, pentru că eu am fost notificat în legătura cu asta, dar problema nu e la mine”, a declarat Beny Țânțaș.

În situația de se rupe bucăți din ele, se află mai multe clădiri din municipiul Satu Mare, chiar din centrul orașului, fiind nevoie doar de o privire ridicată pentru a constata acest lucru. Unele dintre ele se află chiar în zone intens circulate, cum e de exemplu strada Ștefan Cel Mare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!