Vrei o nuntă ca-n povești, dar sala potrivită nu o găsești. Aici e soluția!

HomeActualitate

Vrei o nuntă ca-n povești, dar sala potrivită nu o găsești. Aici e soluția!

Găsirea unei săli pentru o nuntă de basm poate fi o sarcină grea care pică în cârca viitorilor miri, o alegere deloc ușoară. Dar mai greu este să găse

Cum a ajuns Let`s Wedding cel mai mare targ de nunti din Satu Mare, in doar trei ani – reteta succesului
Sala de nunți care se reinventează pentru sătmăreni, cu locuri pe 2017. O ghicești?
Faci nuntă vara asta? Vezi sfaturile organizatorilor de evenimente din Satu Mare, pentru o nuntă fără stres
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Găsirea unei săli pentru o nuntă de basm poate fi o sarcină grea care pică în cârca viitorilor miri, o alegere deloc ușoară. Dar mai greu este să găsești o dată disponibilă la sălile de nunți din Satu Mare și o echipă de conducere care să te facă să te simți bine primit.

Restaurantul Promena organizează evenimente în limita a 120 de persoane, evenimente care au un singur deznodământ: încântare. Echipa de conducere a restaurantului împreună cu ospătarii își propun să facă din fiecare eveniment unul de poveste, pe care mirii, în cazul nunților, sau părinții, în cazul botezurilor, să îl poată povesti nepoților.

La Restaurantul Promena distracția e la ea acasă iar invitații se pot exprima cum știu ei mai bine, fără să fie îngrădiți de cineva. Singura regulă pe care o au de îndeplinit cei care își organizează evenimentul la Restaurantul Promena este să nu plece acasă cât timp mai au energie și mai pot dansa.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!