Peste 4000 de sătmăreni au votat!! Colegiul Național „Mihai Eminescu” – cel mai reprezentativ pentru Satu Mare

HomeActualitate

Peste 4000 de sătmăreni au votat!! Colegiul Național „Mihai Eminescu” – cel mai reprezentativ pentru Satu Mare

Sătmărenii au votat din nou! Rubrica de sondaje a pus în discuție problema liceelor din Satu Mare,dorind să afle care este cel mai reprezentativ liceu

Poliția a apăsat pedala de accelerație la capitolul distrugerii cuiburilor infracționale. 21 de persoane au ajuns la secție
Polițiștii din Negrești au oprit în trafic un bătrân fără permis „călare” pe un scuter cu plăcuțe false
Lecție de istorie oferită de PRU membrilor și tuturor sătmărenilor în cadrul marșului de 1 Decembrie
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sătmărenii au votat din nou! Rubrica de sondaje a pus în discuție problema liceelor din Satu Mare,dorind să afle care este cel mai reprezentativ liceu din municipiul Satu Mare.

Peste 4000 de sătmăreni s-au arătat interesați să își exprime opinia, și au votat liceul la care au absolvit sau liceul pe care îl apreciază cel mai mult și unde și-ar dori să învețe copiii lor.

În urma votului, Colegiul Național „Mihai Eminescu” a fost votat ca fiind cel mai reprezentativ liceu din municipiul Satu Mare, cu peste 1100 de voturi. Pe locul al doilea, cu 935 de voturi s-a clasat Colegiul Național „Ioan Slavici”, iar pe a treia treaptă a podiumului Colegiul Național „Doamna Stanca”. Pe procente, cele trei licee au obținut 27%, 22%, respectiv 14%.

Toate cele trei licee s-au remarcat prin elevii excepționali pe care îi dă, care mai apoi ajung oameni de bază în societatea sătmăreană. Valoarea liceelor se vede și în rezultatele la olimpiadele școlare, de unde s-au întors cu o mulțime de premii, Colegiul Național „Mihai Eminescu” fiind și campion la numărul de locuri I obținute la olimpiade și concursuri.

Ultimele trei poziții au fost ocupate de Colegiul Tehnic Unio-Traian Vuia, cu 48 voturi, Colegiul Tehnic „Elisa Zamfirescu”, cu 34 de voturi și pe ultima poziție Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși” cu doar 16 voturi.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!