Bărbat reţinut după ce poliţiştii îl bănuiesc de comiterea unui furt din locuinţă

HomeActualitate

Bărbat reţinut după ce poliţiştii îl bănuiesc de comiterea unui furt din locuinţă

În dimineaţa zilei de 2 iulie a.c. Poliţia Municipiului Carei a fost sesizată de o femeie de 30 de ani din localitate despre faptul că în cursul nopţi

Bărbat găsit în putrefacție în propria casă. Vecinii au chemat poliția când nu au mai suportat mirosul
Polițiști au depistat un bărbat din Trip conducând în stare de ebrietate
Bărbat reținut pentru 24 de ore
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În dimineaţa zilei de 2 iulie a.c. Poliţia Municipiului Carei a fost sesizată de o femeie de 30 de ani din localitate despre faptul că în cursul nopţii, în timp ce era plecată de la domiciliu, persoane necunoscute  au pătruns în apartamentul pe care îl deţine pe strada Ignişului de unde i-au sustras  bujuterii, ceasuri şi alte bunuri, în valoare totală de 25.000 lei.

Echipa de cercetare constituită sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei a reuşit în cursul zilei de ieri, în urma verificărilor specifice efectuate,  identificarea şi prinderea principalului bănuit de comiterea faptei, în persoana unui bărbat de 42 de ani din Tiream, cu reşedinţa în Berveni.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în noaptea de 01/02.07.2017, în timp ce  partea vătămată era  plecată de la domiciliu, ar fi pătruns în locuinţa acesteia folosind chei false potrivite, de unde a sustras mai multe bijuterii din aur, cinci telefoane mobile, o tabletă, 12 ceasuri de mână si 380 lei, prejudiciul total creat fiind estimat la valoarea de  25.000 lei.

Bunurile sustrase au fost recuperate în proporţie de 95%, cercetările urmând să continue cu cel în cauză în stare de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Totodată, în cursul zilei de astăzi, va fi prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!